U bent hier:

Blaashallen

Datumdinsdag 9 maart 2021 tot woensdag 10 maart 2021

Zoals jullie wellicht wel weten staan de blaashallen momenteel nog steeds over de tennisbanen. Waar dit in de winter erg fijn is, zodat er overdekt getennist kan worden, levert het nu een groot nadeel op: met de blaashallen wordt tennis gezien als binnensport en binnensporten zijn momenteel verboden.

Om deze reden willen wij erg graag de blaashallen afbreken, om zo weer buiten te kunnen tennissen en te kunnen trainen! Het Sportcentrum heeft ondertussen beslist dat zij de blaashallen ook weg wil hebben. Hiervoor is door hen een protocol geschreven, dat is goedgekeurd door de Groningse Veiligheidsregio.

Het goede nieuws is dat we de blaashallen dus mogen afbreken en het plan is om dit op 9 en 10 maart te gaan doen! Hiervoor zoeken we wel een groot aantal mensen dat hierbij wil helpen.

Wij willen benadrukken dat we genoeg mensen nodig hebben om te helpen met het afbreken. Als er niet genoeg mensen zijn, worden de blaashallen niet afgebroken. Dit houdt in dat er ook niet getennist en getraind kan worden. We willen je dan ook verzoeken om, indien mogelijk, te komen helpen.

Op woensdag 10 maart van 09:00-14:00 hebben we nog veel mensen nodig! Er wordt dit keer niet gewerkt met meerdere shifts om zo kruisbesmetting te voorkomen. Ook wordt er voor alle deelnemers een sneltest geregeld waardoor de dag zo veilig mogelijk zal verlopen. Om deze reden is het ook het makkelijkst om in 1 groep te werken. Als je woensdag helpt, kan je je dinsdag laten testen bij een speciale teststraat van de RUG. Het Sportcentrum en de RUG verzoeken ook of iedereen die heeft geholpen zich op 15 maart opnieuw laat testen. Dit kan dan wederom via de speciale teststraat op Zernike.

Het Sportcentrum heeft het afbreken van de blaashallen voorgesteld en het plan uitgewerkt om dit zo goed mogelijk te doen. Om straks weer lekker te kunnen tennissen en trainen hebben we jouw hulp nodig! Dus schrijf je snel in.

Sponsoren