U bent hier:

GAME-Cup of Thrones

Georganiseerd doorGAME-CupCie
Datumvrijdag 19 maart 2021 tot zaterdag 20 maart 2021

Lieve Veracketeers,

Op 19 en 20 maart is het dan eindelijk zover, dan is de GAME-Cup! Bij de GAME-Cup strijden de vier verenigingen Fellenoord, Stennis, Chip & Charge en Veracket om de meest prestigieuze beker in de studententenniswereld. Ook deze zal er dit jaar wat anders uitzien dan normaal, nu alles online moet gebeuren. Gelukkig hebben we een aantal vette activiteiten bedacht om er toch een weekend vol met vermaak, alcohol en gezelligheid van te maken!

Er zijn dit jaar vier activiteiten, waarvoor je je los kan inschrijven. Als je dus niet aan alle activiteiten mee wil/kan doen, hoeft dit dus ook niet. Het is de bedoeling om je in te schrijven in groepjes van drie: we hopen dat dit tegen die tijd mogelijk is met de coronamaatregelen. Je mag je ook individueel inschrijven, dan plaatsen wij je in een groepje. Het is hiernaast ook mogelijk om voor verschillende activiteiten in verschillende groepjes te zitten. Mocht je het dus niet aandurven om een weekend lang met dezelfde twee personen te zitten, dan kun je je bijvoorbeeld op de vrijdag inschrijven met twee mensen en op zaterdag met twee anderen. Het is wel belangrijk dat iedereen van je groepje zich inschrijft via de website.

Hieronder de activiteiten en de inschrijving! Bij vragen kun je even iemand van de commissie appen of mailen naar gamecup@veracket.nl

Groetjes van de GAME-CupCie

Sponsoren