Lustrumboek

Lustrumboek
Datum:  01 augustus  t/m  01 december

De Boekcie van 2019 bestaat uit 5 (!) actieve Veracket veteranen die in de afgelopen jaren allemaal een bestuursjaar én verschillende functies hebben bekleed (!!). Al deze wijsheid, ervaring en creativiteit wordt samen gevoegd in een heus literair wonder. Het wordt groter dan het vorige boek, groter dan een almanak, bevat meer ludieke stukjes, heeft een hele sexy kaft, is immenser dan de bijbel en chiquer dan een menukaart van de Librije... 

Iedereen die een commissie gedaan heeft in de afgelopen 5 jaar zal met zijn pretgezicht tussen de commissies verschijnen en alle memorabele gebeurtenissen staan in het in- en externe jaarverslag. Daarnaast wordt er momenteel hard gewerkt aan de ludiekste stukken over Hans de blaashalmeneer en wetenschappelijke resultaten op basis van semi-onafhankelijk onderzoek om er achter te komen of mensen in de barco nou echt meer regelen dan de rest van de leden. Ben je ook zo enthousiast geworden? Snap ik. Gelukkig is daar wat aan te doen!

De release van het Lustrumboek is naar verwachting tijdens WOT 2019 zodat de lustrumweek er volledig in verwerkt kan worden en de drukker ook zijn tijd heeft om de grootsheid van het boek op fysiek papier te krijgen. Deze unieke tijdreis door een stukje Veracket historie kan helemaal voor jou zijn voor een luttele €10,-!

Het aanschaffen van een lustrumboek (en kosteloos afmelden voor een lustrumboek) kan tot en met zondag 13 oktober. Het is dus na de lustrumweek nog een week mogelijk er eentje te bestellen!

Het Lustrumboek zit bij een Passe-Partout inbegrepen.