Keiweek Veracket

Keiweek Veracket
Datum:  14 augustus  t/m  15 augustus

De KEI-week staat alweer bijna voor de deur, in die week zullen veel nieuwe studenten kennis maken met onze vereniging. Help ons om Veracket goed op de kaart te zetten door deel te nemen aan een (of meer) onderstaande activiteit(en):

Op 15 augustus vindt Sportplaza weer plaats van 13:00 uur tot 18:00 uur! En hier kunnen we jullie hulp voor gebruiken! Op deze dag gaan we Veracket promoten en potentiële nieuwe leden overhalen om bij Veracket te gaan. ‘t Haarhuisje zal deze dag open zijn en de jacuzzi’s zullen klaarstaan! Dus heb je zin om lekker een middagje te chillen op het park om te laten zien hoe leuk wij zijn? Meld je dan snel aan!

Dit jaar kunnen we tijdens de KEI-week weer laten zien dat Veracket de leukste studentensportvereniging van Groningen is! En hier kunnen jullie aan bijdragen. Op dinsdagavond 14 augustus vindt de KEI-parade weer plaats! Wil jij nou ook een plek hebben op de epische vrachtwagen en een feest bouwen met je mede Veracketeers? Meld je dan snel aan!

Woensdagavond zal er weer een leuke pubquiz georganiseerd worden in partycafé de Doos! Help mee om de gebruikelijke Veracketsfeer weer kenbaar te maken in de binnenstad! Opgeven via de pubquiz kan ook via onderstaande inschrijving!