U bent hier:

Activiteitenkalender

Zondag Spardag

Update - Vanwege de huidige maatregelen zal de Zondag Spardag in december 2021 plaatsvinden van 15:00-16:30 in plaats van 16:00-18:00.

VrijMiBo

Heb jij zin om het weekend goed in te luiden? Kom dan op 10 december naar de VrijMiBo!!

Laddercompetitie

Het toernooienseizoen is voorbij en de voorjaarscompetitie laat nog even op zich wachten. Toch is dit de tijd om je spel te verbeteren en je wedstrijdritme en conditie op pijl te houden. Of het nou gaat om die vervelende backhand die je wilt oefenen, je je service wilt verbeteren of je het gewoon mist om wedstrijdjes te spelen in de herfst en winter. 

Borrelen in 't Haarhuisje

Yess, eindelijk kunnen we weer naar ons geliefde Haarhuisje!! Vanaf deze woensdag gaan we de toss en het borrelen in het 't Haarhuisje iets anders aanpakken dan normaal, om beide mogelijk te kunnen maken i.v.m. de coronamaatregelen. 

Borrelen in 't Haarhuisje

Yess, eindelijk kunnen we weer naar ons geliefde Haarhuisje!! Vanaf deze woensdag gaan we de toss en het borrelen in het 't Haarhuisje iets anders aanpakken dan normaal, om beide mogelijk te kunnen maken i.v.m. de coronamaatregelen. 

VrijMiBo

Eindelijk mogen we weer op pad, en hoe! Op 11 februari 2022 is het weer tijd voor een VrijMiBo bij Borrelcafe Oblomov. 

Accie valentijnsdagpakketjes

Lieve Veracketeers,

Liftweekend

Lieve Veracketeers,

Borrelen in 't Haarhuisje

Yess, eindelijk kunnen we weer naar ons geliefde Haarhuisje!! Vanaf deze woensdag gaan we de toss en het borrelen in het 't Haarhuisje iets anders aanpakken dan normaal, om beide mogelijk te kunnen maken i.v.m. de coronamaatregelen. 

GAME-Cup

UPDATE De GAME-Cup is van 19 t/m 20 februari 2022. 

Borrel

EINDELIJK IS HET ZOVER! Op 1 maart kunnen we weer helemaal los in onze vaste stamkroeg De Doos. 

Beerpongladder

TIJD VOOR BEERPONG!

Borrel
Managerspel

Beste Veracketeers,

Koningsnachtfeest

Dinsdag 26 april staat er een heel mooi feest op de planning, namelijk het enige echte Koningsnachtfeest. Kom jij in je mooiste oranje outfit de verjaardag van Willem vieren? De deuren gaan om 22:00 open.

NSK

Van 6 tot en met 8 mei gaan wij naar Qravel in Leiden voor de Nationale Studenten Kampioenschappen (NSK). Wat je je hierbij moet voorstellen? De sfeer voelt aan als een soort clubkampioenschappen, maar dan samen met alle studententennisverenigingen in Nederland. 

Clubtoss
OT toss
V-feest

Lieve leden,

Roland Garros 2022

Beste tennisliefhebbers,

10 jaren toss
Guts & Gusto Shopping Night

Op 31 mei 2022 staat er een hele mooie avond op de planning, namelijk de VIP Shopping Night bij Guts & Gusto exclusief voor leden van Veracket. Niet alleen kan je met korting de leukste items scoren, ook kan je genieten van een hapje en een drankje. Blok deze avond dus maar vast in je agenda, want hier moet je bij zijn!

Datum 31 mei 2022 19:00 - 21:00
Waar Guts & Gusto - Vismarkt, Groningen

Weet je al dat je er bij gaat zijn? Laat het ons weten door je op te geven via de website of de app!

Gala
OT borrel
First Dates Veracket Editie

Nu de lentekriebels in de lucht hangen wil iedereen natuurlijk maar 1 ding: een nieuw liefje. Wees niet getreurd als jij je lief nog niet gevonden hebt, want de Accie gaat jou hier een handje bij helpen. Geef je op voor de First Dates Veracket editie en wij zullen als cupido een pijltje in het hart van jouw aanstaande minnaar schieten. 

Clubkampioenschappen
Competitiegala
Commissieweekend

Heb jij dit jaar een commissie gedaan. Het weekend van 24 t/m 26 juni gaan we eindelijk op Commissieweekend. Blok deze dagen dus maar vast in je agenda, dit wil je niet missen! De inschrijving gaat open om maandag 2 mei om 15:00, en wees er snel bij, want er is beperkt plek‼️ Na de inschrijving hoor je of je er bij zit. In- en uitschrijven kan t/m 18 mei 23:59.

Allerlaatste toss van het jaar en Accie toss
borrel
Fellenoord Open

Ook dit jaar gaan we weer met een groep Veracketeers naar het Open Toernooi van ons zusje in Eindhoven, Fellenoord. Ga jij ook gezellig mee? Laat het ons weten door je in te schrijven voor deze activiteit, maar let op, dit is geen inschrijving voor het daadwerkelijke toernooi. Dat kan je zelf doen via mijnkntlb.nl

Chip & Charge Open

Wil jij voor de KEI-week nog een midweek genieten van tennis en leuke activiteiten? Ga dan mee naar het Open Toernooi van ons zusje Chip & Charge in Amsterdam! Laat ons weten dat je meegaat door je in te schrijven voor deze activiteit, maar let op, dit is geen inschrijving voor het daadwerkelijke toernooi. Dat kan via mijnkntlb.nl.

KEI-parade

Lijkt jou het leuk om tijdens de KEI-week op dinsdag 16 augustus tussen 20.00 en 21.30 mee te lopen met de paradewagen? Hoe meer mensen meelopen en dansen, hoe beter Veracket uit de verf zal komen! We hebben nog mensen nodig voor zowel op de wagen als ernaast. We hebben een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij!!

Veracket Open + NRT*
DagCo OT

Lijkt het jou leuk om tijdens het OT de bezoekers en spelers te voorzien van vers belegde broodjes en pitchers te tappen in de buitenbar? Meld je dan nu aan voor de DagCo! Je kan je samen opgeven of alleen, en je kan aangeven welke tijden je wilt blokkeren. Daarnaast proberen we rekening te houden met wedstrijden!

VIP ouders

Wil jij ervoor zorgen dat je de nieuwe leden de gaafste introtijd beleven die hun Veracket-carrière compleet maakt? Dan hebben we jou nodig! Geef je samen met een mede-Veracketeer op en begeleid een groepje nieuwe leden in de maand van september. Jullie zullen samen naar de VIP-tossen gaan en het ONLT bijwonen. Zorg dat je die data beschikbaar bent! 

Blaashallen opbouwen

Op 13 en 14 september 2022 is het weer tijd om de blaashallen op te bouwen, zodat we de hele winter lekker kunnen tennissen! We hebben veel mensen nodig, dus kom vooral helpen. Als je komt helpen bij het opzetten van de blaashallen krijg je 14,- euro korting op de trainingen periode 1 of voor je commissie en verzeker je jezelf van een trainingsplekje in periode 2 (mits je je niet foutief opgeeft). Kortom, errrruggg handig.

Running Dinner - Eethuis

Op 14 september vindt het legendarische Running Dinner weer plaats. Lijkt het jou leuk om een eethuis te zijn? Geef je snel op! Je kunt de deelnemers verwachten vanaf 19:00 uur.

Oude en Nieuwe Leden Toernooi

Op woensdag 21 september vanaf 20:00 uur zal het Oude en Nieuwe ledentoernooi plaatsvinden. Hierin ga je in gemixte teams met oude en nieuwe leden tennissen in je thema-outifts. Naast dat dit een leuke manier is om je mede-eerstejaars te leren kennen, is het ook een mooie manier om te horen van ouderejaars waarom Veracket zo leuk is!

Introductiekamp Schiermonnikoog 2022

Op 7, 8 en 9 oktober vindt het introductiekamp op Schiermonnikoog plaats! Het thema voor het kamp wordt op 21 september om 00:00 via een video bekend gemaakt. De inschrijvingen gaan ook om 00:00 open, via de website kan er ingeschreven worden. Er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus zorg dat je er snel bij bent en schrijf je in!

GalaCie Toss
Halloween Toss
Fysieke Training

Afgelopen jaar is de fysieke training bij Gustafit goed bevallen bij alle deelnemers. Dit jaar is de fysieke training terug, en voor alle leden! 

Schierreünie
Interne Zondag Competitie

English version below

Koekenpannen Toss
WK-pool
Gala
Sint voor commissies
Sinterklaasborrel
Gamecrawl

Lieve Veracketeers, 

HeLB Feest
Vriendjes & Vriendinnetjes Toss
Winter Open Dubbel Toernooi (WOT)
Wintersport
Vrijdagavond competitie

Altijd al competitie willen spelen voor T.C. Veracket, maar weet je niet zeker of je meteen officiële wedstrijden wil spelen? Dan is de vrijdag competitie wat voor jou!

Voorjaarscompetitie 2023

Van april tot en met juni zal de voorjaarscompetitie weer plaatsvinden! Dat klinkt misschien nog ver weg, maar je kunt je er vanaf 28 oktober opgeven. Wees er snel bij, want de opgave staat open tot 11 november. Tijdens de competitie zal je zeven weekenden met je competitieteam tegen andere verenigingen in de buurt spelen. Zo is er zelfs bij een individuele sport als tennis plaats voor het teamgevoel. Elke competitiedag natuurlijk afgesloten in het 't Haarhuisje met een feest tot in de kleine uurtjes. Voor beginnende tennissers zal er nog een vrijdagavond competitie worden georganiseerd tussen TAM, GSTC en T.C. Veracket. Hier kun je je bij een apart evenement voor opgeven. Er wordt gekeken naar een mogelijkheid op de vrijdag ook een officiële KNLTB competitie te maken, maar dat is nog niet zeker. 

Sponsoren