U bent hier:

Activiteiten kalender

Tipsy Tinkerbell TTcie het 'back to the court' toernooi

Let's get back to the court!

KEI-week Inhousetour op het tennispark

Tijdens de Inhousetour kun jij even fysiek binnen kijken bij de verenigingen die een eigen clubhuis of sociëteit hebben. Zo krijg je een nog beter gevoel bij verschillende verenigingen! Let op: je moet je hiervoor tijdens de KEI-week op het platform inschrijven, aangezien er maar een bepaald aantal plekken per tijdslot zijn bij verenigingen. Dit kan vanaf het weekend voor de KEI-week. 

EALV & OALV

Volgende week maandag, op 28 september 2020 om 18:45 uur, vindt aansluitend op de Eind Algemene Ledenvergadering, de Overdrachts Algemene Ledenvergadering plaats. Hierbij ontvangen jullie de stukken voor de OALV. 

Toss

-- Update --

Borrel 6 oktober

Het is alweer een hele lange tijd geleden, maar binnenkort kunnen we dan eindelijk weer... Het is dinsdag 6 oktober de eerste dinsdag van de maand, wat betekent dat het tijd is voor de maandelijkse Veracket borrel in Café de Doos!!

Toss

In verband met de persconferentie van 28-09 mag Het 't Haarhuisje helaas komende drie weken niet worden geopend. Dit betekent dat er helaas niets op het park verkocht mag worden. Tevens is er toch een maximum aantal deelnemers voor de toss gesteld en is de toss dus volledig tennis gerelateerd.

Toss 14-10

In verband met de persconferentie van 28-09 mag Het 't Haarhuisje helaas komende drie weken niet worden geopend. Dit betekent dat er helaas niets op het park verkocht mag worden. Tevens is er toch een maximum aantal deelnemers voor de toss gesteld en is de toss dus volledig tennis gerelateerd.

De Enige Echte Quarantaine Club Crazy 88

Beste Veracketeers,

Toss 28-10 - Geannuleerd

In verband met de aangescherpte maatregelen die op 14-10 om 22:00 zijn ingegaan, gaat deze toss helaas niet door. 

Opbouwen blaashallen

- Update - 
In verband met een te lage opkomst op 3 november, konden de blaashallen helaas niet worden opgezet. Het opzetten is dan ook verplaatst naar 23 en 24 november. Mochten er dan wederom te weinig aanmeldingen zijn, dan worden dit jaar de blaashallen niet opgezet en zullen de trainingen volledig buiten plaatsvinden (als deze door kunnen gaan).

Veracket mondkapjes

Zoals jullie vast niet is ontgaan, zal het dragen van een mondkapje in openbare ruimtes vanaf 1 december verplicht worden. Heb jij nou geen zin om al je zuurverdiende centen van ome Duo te spenderen aan wegwerpmaskers? Dan hebben we nu de oplossing voor jou! Vanaf nu zijn de exclusieve T.C. Veracket mondkapjes te koop. Voor een schamele €2,- kun je de wereld in het Veracketblauw een stuk veiliger maken. Zo bespaar je ook nog eens wat centen om uit te geven aan pitchers als het ’t Haarhuisje weer open gaat. 

Veracket jaarkalender

Ook dit jaar is er weer een T.C. Veracket jaarkalender uitgebracht. Omdat we de jaarkalenders niet kunnen uitdelen bij een toss, zullen ze dit jaar worden rondgebracht. Ben je nu helemaal zat van al het thuiszitten en naar dezelfde saaie muur te kijken? Fleur dan nu je kamer op met deze T.C. Veracket jaarkalender! En het leuke? Ze zijn helemaal gratis!

Lootjes WOT loterij

Koop hier de lootjes voor de WOT'cie loterij op 25 november! Je kan lootjes kopen door op de 'inschrijven' knop te drukken.

Beerpong Toernooi - The Online Edition

Ons geliefde clubhuis is al een tijdje gesloten en we merken dat sommige Veracketeers toch wat ontwenningsverschijnselen ontwikkelen: trillende handjes, het spontaan verbeelden van ping pong balletjes en het smachten naar goudgele rakkers. Hoe kunnen we deze cravings naar bier en pongen stillen? Met hét Veracket beerpong toernooi - The Online Edition! Je kan je opgeven vanaf woensdag 18 november om 12:00 uur. Je geeft je op in tweetallen. Houd er rekening mee dat er een limiet is van 24 teams, dus wees er snel bij! Oefen je beerpong skills nog eventjes en dan zien we jullie op 2 december om 20:00 uur, online. De bekers regelen wij en komen we voor het toernooi langsbrengen. Het bier moet je zelf regelen.

Online Escaperoom

Lieve Veracketeers,

WOT

-- UPDATE --
Naar aanleiding van de persconferentie van 8 december is de WOT tennisdag op 28 december gecanceld. Voor de activiteitendag wordt gekeken of deze volgens de geldende maatregels door kan gaan.

Accie quarantaine 88

Lieve Veracketeers,

Halfjaarlijkse nieuwe ledenactiviteit

-- UPDATE: In verband met de aangescherpte coronamaatregelen gaat onderstaande activiteit helaas niet door. We balen hier zelf ook erg van en hopen snel weer leuke dingen te kunnen organiseren! --

Barco bierproeverij

-- Het is nog niet zeker of deze activiteit doorgaat, dit heeft te maken met de COVID-19 maatregels --

Accie activiteit Schilderen

Lieve veracketeers, 

Intro activiteit - Cocktail workshop

Après-Schier Cocktailworkshop

Gala

In een jaar dat er helaas geen gala georganiseerd gaat worden wil de GalaCie jullie wel verblijden met een super leuke activiteit in de buitenlucht! Met een lekkere wandeling door een mooi deel van de stad heen zullen we jullie in tweetallen, uiteraard op afstand, leuke activiteiten en een flinke dosis bezienswaardigheden aanbieden. En om alvast een tipje van de sluier op te lichten, er is ook een klein competitie-element. Doe jij ook mee?

Blaashallen

Zoals jullie wellicht wel weten staan de blaashallen momenteel nog steeds over de tennisbanen. Waar dit in de winter erg fijn is, zodat er overdekt getennist kan worden, levert het nu een groot nadeel op: met de blaashallen wordt tennis gezien als binnensport en binnensporten zijn momenteel verboden.

Voorjaarscompetitie 2021

Van april tot en met juni zal de voorjaarscompetitie (hopelijk) weer plaatsvinden! Dat klinkt misschien nog ver weg, maar je kunt je er vanaf vanavond 1 november (00:00) al voor opgeven. Wees er snel bij, want de opgave staat open tot 22 november. Tijdens de competitie zal je zeven weekenden met je competitieteam tegen andere verenigingen in de buurt spelen. Zo is er zelfs bij een individuele sport als tennis plaats voor het teamgevoel. Als de COVID-19 situatie het tegen die tijd weer toelaat wordt elke competitiedag natuurlijk afgesloten in het 't Haarhuisje met een feest tot in de kleine uurtjes. Voor beginnende tennissers zal er nog een vrijdagavond competitie worden georganiseerd tussen TAM, GSTC en T.C. Veracket. Hier kun je je bij een apart evenement voor opgeven. 

Vrijdagavond competitie

Altijd al competitie willen spelen voor T.C. Veracket, maar weet je niet zeker of je meteen officiële wedstrijden wil spelen? Dan is de vrijdag competitie wat voor jou!

Accie Paasspeurtocht

Lieve veracketeers,

GAME-Cup of Thrones

De datum van de GAME-Cup is verplaatst naar 16 en 17 april! Op deze manier hopen we dat er wat meer versoepelingen zijn (bv. geen avondklok of meer mensen over de vloer). Je geeft je op in 4-tallen, mocht dan nog steeds de restrictie gelden dat er maar 1 persoon op bezoek mag, dan kunnen de groepjes worden opgesplitst in 2. Je mag je natuurlijk ook met z'n 2'en opgeven!

Laddercompetitie

Over een korte tijd start de laddercompetitie weer! Tijdens de laddercompetitie kan je spelers die boven jou op de ladder staan uitdagen.  Als je wint schuif je op op de ladder! Vanaf dit jaar wordt er naast een enkel laddercompetitie, ook een dubbel laddercompetitie gespeeld. De uitleg hierover volgt later. De dubbel laddercompetitie speel je met 1 vaste dubbelpartner. Het is ook mogelijk om je alleen op te geven voor de dubbel ladder, er kan dan naar een geschikte partner worden gezocht.

ClubCie Vossenjacht

Beste Veracketeers,

FIRST DATES: VERACKET EDITIE!

Lieve veracketeers,

Najaarscompetitie 2021

Zoals iedereen weet is de voorjaarscompetitie 2021 niet doorgegaan :( Als alternatief gaan we mee doen met de Najaar competitie 2021! Deze competitie zal plaatsvinden van 18/19 september (week 37) tot en met 30/31 oktober (week 43) met als uitloop weken 6/7 november tot en met 20/21 november.

Als je nog niet mee deed met een team, maar wel graag mee zou willen doen aan de competitie, dan kan je je via dit formulier aanmelden. Helaas kunnen wij geen garantie geven of er voor jou een plekje vrij komt. Maar als je het niet probeert weet je zeker dat (als je nog niet mee deed) dat je niet aand de compeitite mee kan doen. 

EK pool

Binnenkort gaat het EK van start! Met de EK-pool kun je alle Veracketeers laten zien dat jij toch écht meer verstand van voetbal hebt. Deelname kost slechts €3 en alle inleg komt in de prijzenpot. De winnaar zal natuurlijk de grootste prijs winnen, maar ook de nummers 2 en 3 krijgen hun inleg ruimschoots terug. Dus schrijf je snel in en overtuig al je tennisvrienden om ook mee te doen! Want hoe meer deelnemers, hoe meer er op het spel staat :)

OT 2021
Clubkampioenschappen
Dagco tijdens OT

Lieve leden,

Sponsoren