Activiteiten kalender

 • Novemberfeest Fellenoord

  Op 20 november vindt het novemberfeest plaats bij onze zusjes in Eindhoven. Lijkt het je leuk om mee te gaan, geef je dan op via bovenstaande knop!

 • Laddercompetitie

  Lieve enkelaars,

 • Tennisclinic

  Op zaterdag 1 december zal de jaarlijkse tennisclinic plaatsvinden. Ben je een tennisser van niveau 6 t/m 9 en heb je behoefte aan wat extra aandacht voor je forehand, backhand, service of volleys, kom dan naar dit mooie evenement. Dit is namelijk hét moment in het jaar waar je extra aandacht zal krijgen voor de kleine details voor jouw tennisspel! Naast tennisgerelateerde zaken zal er ook een conditietraining plaatsvinden. De clinic zal duren van 13:00 tot 17:00 en kost ongeveer 7,50. Er zijn maar 30 plekken, dus wees er snel bij!

 • Gamecrawl

  Lieve allemaal,

 • Lustrumopeningsfeest

  11 Januari wordt het lustrumjaar afgetrapt met een spetterend openingsfeest. Het feest is bij de branderij en kost 6 euro per persoon en duurt van 22:30-04:00 uur. Dit is inclusief twee consumpties en garderobe! Tevens zal deze dag het thema van het lustrum plus het logo worden beendgemaakt! Vind je het leuk om ook vrienden de sfeer van het lustrum te laten proeven, dan kan dat ook. Het is namelijk mogelijk twee introducés mee te nemen! Aanmelden en kosteloos afmelden kan tot en met woensdag 9 januari.

 • Zondag Spardag

  Ie interne zondagcompetitie zal vanaf deze periode omgetoverd worden tot een sparringsdag op je eigen niveau. Het idee hiervan is dat je je opgeeft op je niveau en dat er elke week een aantal niveaus aan de beurt zijn om te sparren. Wanneer je je opgeeft kom je in een whatsapp groep met jouw niveau. Elke week dat jouw niveau aan de beurt is komt er op maandag een appje om animo te peilen. Mocht er niet genoeg animo zijn bij één speelniveau, dan worden de uren aan een ander speelniveau gegeven. Hierdoor proberen we een hogere baanbezetting en een gemotiveerdere groep te creeëren op de zondag uren.

 • Davis Cup Ostrava

  Wij gaan naar Ostrava!

 • Halfjaarlijkse nieuwe leden activiteit

  Op dinsdag 5 februari, voorafgaand aan de borrel, zal de halfjaarlijkse nieuwe ledenactiviteit plaatsvinden. Heb je nou je eerste half jaar niet genoeg gedaan bij Veracket, of wil je er gewoon nóg meer uithalen dan je tot dusver hebt gedaan, geef je dan op voor deze activiteit. Eerst zullen we heerlijke burgers gaan eten bij de Blokes, om daarna lekker te gaan poolen en daarna door te gaan naar de borrel. Lijkt dit je gezellig? schrijf jezelf dan gauw in!

 • Zaterdagavondtoernooi 2

  Op zaterdag 9 februari is het zover: de zeereis wordt vervolgd tijdens het tweede zatedagavondtoernooi van het jaar! Lijkt het je leuk in je thema-outfit te shinen op de baan en daarna in het Haarhuisje? Dan is deze activiteit echt iets voor jou! Geef je dus snel op via het onderstaande formulier!

 • Lustrumreis

  De lustrumreis gaat plaatsvinden van donderdag 14 februari t/m maandagochtend 18 februari 2019. De kosten zullen +/- €200-250 bedragen. Er kunnen 40 personen mee, en VOL=VOL. Mocht je niet bij de eerste 40 personen zitten, dan kom je op de reservelijst! De inschrijving zal tijdens onze toss op 12 december om precies 00:00 uur open gaan! Dikke tip van ons.... SCHRIJF JE METEEN IN!

 • Wintersport

  Het moment waar vele Veracketeers en externen elk jaar op wachten is weer aangebroken: de inschrijving van de jaarlijkse wintersport gaat weer open. Van 8 tot en met 17 maart zullen wij met een groep Veracketeers, Fellenoorders en Chippers een epische week beleven in de sneeuw. Dit alles zal in het mooie gebied Risoul plaatsvinden!

 • Afbreken blaashallen

  Om in de zomer weer buiten te kunnen tennissen zoeken wij weer mensen om te helpen bij het afbreken van de blaashallen. Zonder jullie is het niet mogelijk weer naar buiten te gaan om te tennissen! Kan je dus op dinsdag 19 en/of woensdag 20 maart, geef je dan op voor het afbreken van de blaashallen! Kleine bijkomstigheid is dat je een gratis lunch onvangt en een gratis trainingsperiode of geld voor je commissie verdient!

 • Game Cup

  Het weekend van 22 tot en met 24 maart zal de GAME cup plaatsvinden. Dit weekend gaan we tegen onze zusterverenigingen de strijd aan om de bokaal door allerlei activiteiten te doen die niks met tennis te maken hebben. Is tennis nou echt niet je ding of vind je het leuk een keer compleet wat anders te doen, schrijf je dan in! Dit weekend is inclusief avondeten op de vrijdag- en zaterdagavond. en inclusief (vloeibaar) ontbijt op de zaterdag en zondag. Het weekend kost maximaal 50 euro. Voor slechts de vrijdag of zaterdag betaal je maximaal 30 euro. Hierbij zit 1 keer avondeten en 1 overnachting inbegrepen. Waarschijnlijk zullen de kosten een stuk lager uitvallen.

 • Vrijdagavondcompetitie

  Altijd al competitie willen spelen voor Veracket? Maar weet je niet zeker of je meteen officiele wedstrijden wil spelen? Dan is de vrijdag competitie wat voor jou!

 • Managerspel

  Ook dit jaar kan je weer jouw superteam opstellen tijdens het managerspel! Doe jij mee en ga je er met de pot vandoor? Elke week stel je een team op door één vrijdagspeler, twee zaterdagspelers en drie zondagspelers te selecteren met jouw beschikbare budget! Meedoen kost 3 euro. Wil je een supercoole vette bijnaam, dan kost dit 1 euro extra. Voor een anonieme bijnaam betaal je twee euro extra.

 • Voorjaarscompetitie 2019

  Van April tot en met Juni zal de voorjaarscompetitie weer plaatsvinden! Dat klinkt misschien nog ver weg, maar je kunt je er vanaf 5 november al voor opgeven. Wees er snel bij, want de opgave staat open tot 23 november. Tijdens de competitie zal je zeven weekenden met je competitieteam tegen andere verenigingen in de buurt spelen. Zo is er zelfs bij een individuele sport als tennis plaats voor het teamgevoel. Elke competitiedag wordt natuurlijk afgesloten in het 't Haarhuisje met een feest tot in de kleine uurtjes. Voor beginnende tennissers zal er nog een vrijdagavond competitie worden georganiseerd tussen Tam, GSTC en T.C. Veracket. Hier kun je je bij een apart evenement voor opgeven.

 • Sponsorloop

  Een Lustrum zonder sponsorloop is als Club zonder katers, onmogelijk!

 • NSK Tilburg

  Het lijkt nog ver weg, maar de eerste week van mei vind het jaarlijkse Nederlandse studentenkampioenschap tennis weer plaats! Schrijf je direct in via de site, zodat wij een idee hebben hoeveel man we kunnen verwachten! Daarnaast moet je je natuurlijk ook opgeven viahttps://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…. Hou dit weekend vrij, want dit wil je niet missen!

 • Meifeest Fellenoord

  Op dinsdag 14 mei zullen we in het teken van de promotour voor het open toernooi naar onze zusjes van Fellenoord afreizen! Lijkt het je nou leuk om mee te gaan? Geef je dan op! Overdag zijn we ook van plan naar de Efteling te gaan (we zijn immers toch in de buurt). Als je het leuk vindt mee te gaan, geef dat dan ook even aan!

 • Lustrumveiling

  Op woensdag 15 mei zal na de toss de Lustrum veiling plaatsvinden! Hierbij kan ieder persoon, elk team, iedere (vrienden)groep, commissie etc. zich aanmelden met een object/dienst voor de veiling. Het object of de dienst kan van alles zijn, denk hierbij aan een drie-gangen diner, clinic, taarten bakken, etc. De helft van de opbrengsten van de veiling wordt gedoneerd aan het goede doel Jeugdfonds Sport en Cultuur. Dit is een goed doel die ervoor zorgt dat jonge kinderen, wiens families niet genoeg geld hebben, de mogelijkheden geeft om toch lid te worden bij een sportvereniging of aan dans, muziek, theater of iets anders creatiefs te doen. Daarnaast gaat de andere helft van het opgehaalde bedrag direct naar het lustrum. Alle bijbehorende kosten zijn voor de persoon/groep zelf. Bij de veiling zal er een minimale prijs worden gehanteerd per geveild object, zodat het niet voor een te lage prijs wordt weggedaan. Als je iets wil aanbrengen bij de veiling dan kan je je aanmelden via de mail. Hierin moet dan een precieze omschrijving worden gegeven van wat er wordt geveild, voor hoeveel personen en de minimale prijs. In het geval dat er te veel (dezelfde) items worden aangeboden zullen wij een selectie maken. 

 • Stensation

  Op donderdag 23 mei zullen we in het teken van de promotour voor het open toernooi naar onze zusjes van Stennis afreizen! Lijkt het je nou leuk om mee te gaan? Geef je dan op! Kosten zijn 4,50 per persoon!

 • Familietoernooi

  Lieve Veracketeers,

 • Commissieweekend 2019

  Voor iedereen die dit jaar een commissie heeft gedaan of op dit moment een commissie doet bij T.C. Veracket is er het traditionele commissieweekend (29-30 juni)! Geef je dus snel op!

 • Laddercompetitie

  Het toernooienseizoen is voorbij en de voorjaarscompetitie laat nog even op zich wachten. Toch is dit de tijd om je spel te verbeteren en je wedstrijdritme en conditie op pijl te houden. Of het nou gaat om die vervelende backhand die je wilt oefenen, je je service wilt verbeteren of je het gewoon mist om wedstrijdjes te spelen in de herfst en winter. 

 • Zaterdagavondtoernooi

  Nieuw jaar, nieuwe accie! Dit jaar zullen we ons overal op de wereld begeven. Met het overkoepelende thema Accie around the world zetten wij de hele wereld op stelten! Onze eerste activiteit staat ook alweer op het programma en wij hebben er al zin in. Het is namelijk bijna tijd voor het eerste zaterdagavondtoernooi van dit jaar! Deze zal 16 november plaatsvinden en begint om 18:00 uur. Dit toernooi is vooral een heel erg gezellige activiteit waar tennis vaardigheden maar een bijzaak zijn. Je speelt in verschillende rondes elke keer tegen en met andere spelers en ook zal er een ronde zijn om een hapje te eten. De sfeer is altijd erg gemoedelijk en iedereen van niveau 1 t/m niveau 9 is meer dan welkom om mee te doen. Ook al ben je in September pas begonnen met tennis, dit is het moment om eens leuk een paar potjes te spelen. Wil je alleen komen voor het feestje in ‘t Haarhuisje dan kan dat natuurlijk ook! We gaan lekker los, maar helaas zonder tequila. Toch houden we graag de Mexicaanse sfeer intact met het thema ‘Drinco de Mayo, hard gaan als een Mexicaan!’

 • November feest (Eindhoven)

  Op 19 November is het weer zover, het novemberfeest in Eindhoven. Dit jaar zal er weer een leuke groep Veracketeers afreizen naar het mooie brabant om daar de sfeer weer eens te proeven. Onze zusjes uit Eindhoven organiseren eens in de tijd een vet themafeest met dit keer het thema 'helemaal naar de BertverdErnie'. Het feest zal om 21:00 beginnen in 't Lempke. Dus trek je beste Sesamstraatoutfit aan en ga mee naar Eindhoven.

 • Clinic

  Op zaterdag 30 november zal de Technische Commissie van 13:00 tot 17:00 uur de jaarlijkse clinic organiseren! Heb jij speelsterkte 6 t/m 9? Dan is dit de ideale manier om je slagen, conditie en tenniskennis te verbeteren!

 • Gamecrawl

  Op vrijdag 13 december is het weer tijd voor de jaarlijkse Game Crawl! Tijdens deze avond zullen er in verschillende Verackethuizen verschillende drankspelletjes gespeeld worden zoals bussen, mexxen, driemannen, kingsen en natuurlijk veel meer. Samen met een door jou zelf gekozen partner ga je gedurende de avond langs verschillende huizen. Jullie worden om 19:00 uur verwacht op de locatie van het eerste huis, daar zullen de huiseigenaren een heerlijke maaltijd klaar hebben staan. Vervolgens zal je in je koppel naar 4 andere huizen gaan om leuke drankspelletjes te spelen. Later in de avond vertrekt elk huis naar café de Doos om daar met z’n allen de avond voort te zetten tot in de late uurtjes!! Het is mogelijk om je op te geven als deelnemer maar ook als huis; voorwaarde is wel dat er ruimte moet zijn voor minstens 8 personen om te zitten. De kosten voor de avond zullen tussen de 10 en 15 euro zijn, hier krijg je een maaltijd en een rijkelijke hoeveelheid alcoholische drankjes voor terug. Deelnemende huizen doen voor de helft van de prijs mee! Hopelijk zien we jullie allemaal op de 13de!!!

 • Zondag Spardag

  De blaashallen komen er straks weer op en dat betekent ook dat de zondag spardag weer van start gaat. Het idee van een spardag is dat Veracketeers van vergelijkbare niveaus naast de trainingen ook onderling met elkaar kunnen sparren. Elke zondag van 16:00 tot 18:00 kom je dan samen om elkaar even goed te testen. De eerste zondag spardag periode loopt vanaf 22 September tot en met kerst. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en het is ook geheel vrijblijvend. Mocht je een aantal keer niet kunnen dan is dat geen probleem. Zo nu en dan zullen wij als bestuur ook na een spardag een hapje eten bereiden. Dit zal duidelijk worden aangegeven als dit het geval is.

 • Voorjaarscompetitie 2020

  Het lijkt nog ver weg, en dat is het misschien ook nog wel, maar de voorbereidingen voor de mooiste tijd van het tennisjaar zijn in volle gang! De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2020 gaat namelijk aanstaande maandag 4 november open!

 • Vrijdagcompetitie 2020

  Het lijkt nog ver weg, en dat is het misschien ook nog wel, maar de voorbereidingen voor de mooiste tijd van het tennisjaar zijn in volle gang! De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2020 gaat namelijk aanstaande maandag 4 november open!

 • Wintersport

  De nachten worden al wat korter en de temperatuur begint langzaam weer te dalen. De zomer hebben we een tijd geleden al achter ons gelaten en de winter komt er nu snel aan. Dat betekent natuurlijk ook de tijd voor sneeuw en WINTERSPORT. Dit jaar gaan we wederom met een supergezellige groep Veracketeers, Chippers en Fellenoorders richting de sneeuw voor ski en après-ski plezier. De reis wordt georganiseerd via Skifest en hierbij zullen zij ook speciale happy hours en andere leuke acties organiseren voor ons tijdens de reis. De reis zal dit jaar richting Val di Sole gaan.