U bent hier:

Activiteiten kalender

WOT toss

Tussen kerst en oud en nieuw is het weer tijd voor het Winter Open Dubbeltoernooi (WOT). Dit jaarlijks terugkerend toernooi is één van de tofste activiteiten van het jaar en wil je echt niet missen! Schrijf je daarom ook snel in via de volgende link. Daarnaast organiseert de WOTcie ook voorafgaand aan het WOT een speciale WOT toss. Hier zal de commissie leuke items veilen. Dit allen om je optimaal voor te bereiden voor het WOT.

Clinic

LET OP! De clinic zit VOL! Mensen die zich nu nog inschrijven worden op de reservelijst geplaatst. Voor de mensen die zich al hebben ingeschreven, je kunt je nog kostenloos uitschrijven tot 27 november 23:59 uur!

Sinterklaasborrel

Op 3 December is het weer tijd voor de maandelijkse borrel in partycafé de Doos. Tijdens deze borrel komt sinterklaas ook nog een bezoek brengen met kleine cadeautjes en leuke gedichten. De borrel begint om 22:00 en zal duren tot in de late uurtjes.

Zondag Spardag

De blaashallen komen er straks weer op en dat betekent ook dat de zondag spardag weer van start gaat. Het idee van een spardag is dat Veracketeers van vergelijkbare niveaus naast de trainingen ook onderling met elkaar kunnen sparren. Elke zondag van 16:00 tot 18:00 kom je dan samen om elkaar even goed te testen. De eerste zondag spardag periode loopt vanaf 22 September tot en met kerst. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en het is ook geheel vrijblijvend. Mocht je een aantal keer niet kunnen dan is dat geen probleem. Zo nu en dan zullen wij als bestuur ook na een spardag een hapje eten bereiden. Dit zal duidelijk worden aangegeven als dit het geval is.

Tipsy Tinkerbell TTcie het 'back to the court' toernooi

Let's get back to the court!

KEI-week Inhousetour op het tennispark

Tijdens de Inhousetour kun jij even fysiek binnen kijken bij de verenigingen die een eigen clubhuis of sociëteit hebben. Zo krijg je een nog beter gevoel bij verschillende verenigingen! Let op: je moet je hiervoor tijdens de KEI-week op het platform inschrijven, aangezien er maar een bepaald aantal plekken per tijdslot zijn bij verenigingen. Dit kan vanaf het weekend voor de KEI-week. 

EALV & OALV

Volgende week maandag, op 28 september 2020 om 18:45 uur, vindt aansluitend op de Eind Algemene Ledenvergadering, de Overdrachts Algemene Ledenvergadering plaats. Hierbij ontvangen jullie de stukken voor de OALV. 

Toss

-- Update --

Borrel 6 oktober

Het is alweer een hele lange tijd geleden, maar binnenkort kunnen we dan eindelijk weer... Het is dinsdag 6 oktober de eerste dinsdag van de maand, wat betekent dat het tijd is voor de maandelijkse Veracket borrel in Café de Doos!!

Sponsoren