U bent hier:

Activiteiten kalender

Veracket Open 2021
Dagco tijdens OT - kom een dagje tappen

Lieve leden,

September Borrel

Het is een tijdje geleden, maar aankomende dinsdag mogen we eindelijk weer naar café De Doos voor onze maandelijkse borrel. 

NSK Amsterdam (gecanceld)

Het lijkt nog ver weg, maar in de eerste week van september vindt het jaarlijkse Nederlandse studentenkampioenschap tennis weer plaats! Schrijf je direct in via de site, zodat wij een idee hebben hoeveel man we kunnen verwachten! Daarnaast moet je je natuurlijk ook opgeven door hier te klikken. Hou dit weekend vrij, want dit wil je niet missen!

Oude en Nieuwe Leden Toernooi

Op woensdag 15 september vanaf 20:00 uur zal het Oude en Nieuwe ledentoernooi plaatsvinden. Hierin ga je in gemixte teams met oude en nieuwe leden tennissen in je thema-outifts. Naast dat dit een leuke manier is om je mede-eerstejaars te leren kennen, is het ook een mooie manier om te horen van ouderejaars waarom Veracket zo leuk is!

Running dinner eethuis

Op 22 september vindt het legendarische Running Dinner weer plaats. Lijkt het jou leuk om een eethuis te zijn? Geef je snel op! Het zal starten rond 18:30/19:00.

Running Dinner

Op woensdag 22 september zal het running dinner plaatsvinden. Dit is de ultieme kans om andere eerstejaars leden (en ouderejaars leden) te ontmoeten. Er worden duo's gevormd onder alle eerstejaars leden die deelnemen. In deze duo's zal je langs huizen gaan, om daar vervolgens lekker te eten met andere duo's.

Stennis Open 2021

Inschrijvingen Stennis Open 2021!

Maandelijkse Borrel

Afgelopen borrel was een enorm succes en wat was het lekker na zo'n lange tijd niet in De Doos te zijn geweest.
Dinsdag 5 oktober 2021 staat de de volgende borrel al op de agenda. En deze wil je niet missen, we mogen namelijk weer dansen!

Introductieweekend 2021

Op 8, 9 en 10 oktober vindt het introductieweekend op Schiermonnikoog plaats! Het thema voor het kamp wordt vanavond om 18:00 via een video bekend gemaakt. De inschrijvingen gaan vanavond om 23:30 open, via de website kan er ingeschreven worden. Er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus zorg dat je er snel bij bent en schrijf je in!

Blaashallen

Lieve Veracketeers, 
Op 2 en 3 november gaan de blaashallen weer op de banen, waardoor we de hele winter door kunnen tennissen. Natuurlijk hebben we hier wel wat hulp bij nodig, dus houd deze dagen alvast vrij in je agenda.

Maandelijkse Borrel

Het is bijna de eerste dinsdag van de maand en dat betekent natuurlijk maar 1 ding, de Maandelijkse Borrel! 
Dinsdag 2 november 2021 staat de de volgende borrel al op de agenda. En deze wil je niet missen, we mogen namelijk weer dansen!

Toss

De tossen kunnen vooralsnog doorgaan. Het 't Haarhuisje blijft dicht, dus het is alleen mogelijk om te tennissen. We gaan werken met een inschrijfformulier. Elke woensdag wordt verdeeld in 2 blokken van 1,5 uur. In het formulier vind je de verdere informatie over de tossen.

Toss

De tossen kunnen vooralsnog doorgaan. Het 't Haarhuisje blijft dicht, dus het is alleen mogelijk om te tennissen. We gaan werken met een inschrijfformulier. Elke woensdag wordt verdeeld in 2 blokken van 1,5 uur. In het formulier vind je de verdere informatie over de tossen.

Zondag Spardag

Update - Vanwege de huidige maatregelen zal de Zondag Spardag in december 2021 plaatsvinden van 15:00-16:30 in plaats van 16:00-18:00.

Sint voor commissies
VrijMiBo

Heb jij zin om het weekend goed in te luiden? Kom dan op 10 december naar de VrijMiBo!!

Laddercompetitie

Het toernooienseizoen is voorbij en de voorjaarscompetitie laat nog even op zich wachten. Toch is dit de tijd om je spel te verbeteren en je wedstrijdritme en conditie op pijl te houden. Of het nou gaat om die vervelende backhand die je wilt oefenen, je je service wilt verbeteren of je het gewoon mist om wedstrijdjes te spelen in de herfst en winter. 

Borrelavond 'HNLA & Schierreünie'

Helaas kunnen de Halfjaarlijkse nieuwe ledenactiviteit en de maandelijkse borrel in De Doos van 1 februari niet doorgaan. Maar niet getreurd, wil je toch even de deur uit en nieuwe mensen leren kennen? Geef je dan op voor de borrelavond 'HNLA & Schierreünie'!

Borrelen in 't Haarhuisje

Yess, eindelijk kunnen we weer naar ons geliefde Haarhuisje!! Vanaf deze woensdag gaan we de toss en het borrelen in het 't Haarhuisje iets anders aanpakken dan normaal, om beide mogelijk te kunnen maken i.v.m. de coronamaatregelen. 

Borrelen in 't Haarhuisje

Yess, eindelijk kunnen we weer naar ons geliefde Haarhuisje!! Vanaf deze woensdag gaan we de toss en het borrelen in het 't Haarhuisje iets anders aanpakken dan normaal, om beide mogelijk te kunnen maken i.v.m. de coronamaatregelen. 

VrijMiBo

Eindelijk mogen we weer op pad, en hoe! Op 11 februari 2022 is het weer tijd voor een VrijMiBo bij Borrelcafe Oblomov. 

Accie valentijnsdagpakketjes

Lieve Veracketeers,

Liftweekend

Lieve Veracketeers,

Borrelen in 't Haarhuisje

Yess, eindelijk kunnen we weer naar ons geliefde Haarhuisje!! Vanaf deze woensdag gaan we de toss en het borrelen in het 't Haarhuisje iets anders aanpakken dan normaal, om beide mogelijk te kunnen maken i.v.m. de coronamaatregelen. 

GAME-Cup

UPDATE De GAME-Cup is van 19 t/m 20 februari 2022. 

Borrel

EINDELIJK IS HET ZOVER! Op 1 maart kunnen we weer helemaal los in onze vaste stamkroeg De Doos. 

Wintersport

Eindelijk mogen we het jullie vertellen, alle informatie over de wintersport van 2022!!

We gaan dit jaar naar Andorra en zullen verblijven in Frontera Blanca in El Pas de la Casa. Andorra klinkt ontzettend ver weg, maar het is slechts op een uur van Risoul. Andorra is een belastingparadijs, waardoor je zeer goedkoop in je appartement zelf een maaltje op tafel kan zetten en voor heel weinig een drankje kan doen. Ook zijn de kosten in de clubs lager dan in andere populaire gebieden in Frankrijk of Italië.

Het skigebied van Andorra heeft 250KM aan piste en de dichtstbijzijnde skilift is aan de overkant van de straat van onze appartementen, wat natuurlijk erg fijn is met al je spullen. De prijs voor deze reis zal 540 euro zijn.

We vertrekken op 4 maart waarschijnlijk in de middag/begin van de avond en zullen terugkeren in Groningen op 13 maart (waarschijnlijk ergens in de middag/begin van de avond, afhankelijk van hoe snel de reis gaat en hoe laat we precies vertrekken uit Andorra).

Wat zit allemaal bij de prijs van 540,- euro inbegrepen:

Beerpongladder

TIJD VOOR BEERPONG!

Borrel
Managerspel

Beste Veracketeers,

Koningsnachtfeest

Dinsdag 26 april staat er een heel mooi feest op de planning, namelijk het enige echte Koningsnachtfeest. Kom jij in je mooiste oranje outfit de verjaardag van Willem vieren? De deuren gaan om 22:00 open.

NSK

Van 6 tot en met 8 mei gaan wij naar Qravel in Leiden voor de Nationale Studenten Kampioenschappen (NSK). Wat je je hierbij moet voorstellen? De sfeer voelt aan als een soort clubkampioenschappen, maar dan samen met alle studententennisverenigingen in Nederland. 

Clubtoss
OT toss
V-feest

Lieve leden,

Roland Garros 2022

Beste tennisliefhebbers,

10 jaren toss
Guts & Gusto Shopping Night

Op 31 mei 2022 staat er een hele mooie avond op de planning, namelijk de VIP Shopping Night bij Guts & Gusto exclusief voor leden van Veracket. Niet alleen kan je met korting de leukste items scoren, ook kan je genieten van een hapje en een drankje. Blok deze avond dus maar vast in je agenda, want hier moet je bij zijn!

Datum 31 mei 2022 19:00 - 21:00
Waar Guts & Gusto - Vismarkt, Groningen

Weet je al dat je er bij gaat zijn? Laat het ons weten door je op te geven via de website of de app!

Gala
OT borrel
First Dates Veracket Editie

Nu de lentekriebels in de lucht hangen wil iedereen natuurlijk maar 1 ding: een nieuw liefje. Wees niet getreurd als jij je lief nog niet gevonden hebt, want de Accie gaat jou hier een handje bij helpen. Geef je op voor de First Dates Veracket editie en wij zullen als cupido een pijltje in het hart van jouw aanstaande minnaar schieten. 

Clubkampioenschappen
Competitiegala
Commissieweekend

Heb jij dit jaar een commissie gedaan. Het weekend van 24 t/m 26 juni gaan we eindelijk op Commissieweekend. Blok deze dagen dus maar vast in je agenda, dit wil je niet missen! De inschrijving gaat open om maandag 2 mei om 15:00, en wees er snel bij, want er is beperkt plek‼️ Na de inschrijving hoor je of je er bij zit. In- en uitschrijven kan t/m 18 mei 23:59.

Allerlaatste toss van het jaar en Accie toss
borrel
Fellenoord Open

Ook dit jaar gaan we weer met een groep Veracketeers naar het Open Toernooi van ons zusje in Eindhoven, Fellenoord. Ga jij ook gezellig mee? Laat het ons weten door je in te schrijven voor deze activiteit, maar let op, dit is geen inschrijving voor het daadwerkelijke toernooi. Dat kan je zelf doen via mijnkntlb.nl

Chip & Charge Open

Wil jij voor de KEI-week nog een midweek genieten van tennis en leuke activiteiten? Ga dan mee naar het Open Toernooi van ons zusje Chip & Charge in Amsterdam! Laat ons weten dat je meegaat door je in te schrijven voor deze activiteit, maar let op, dit is geen inschrijving voor het daadwerkelijke toernooi. Dat kan via mijnkntlb.nl.

KEI-parade

Lijkt jou het leuk om tijdens de KEI-week op dinsdag 16 augustus tussen 20.00 en 21.30 mee te lopen met de paradewagen? Hoe meer mensen meelopen en dansen, hoe beter Veracket uit de verf zal komen! We hebben nog mensen nodig voor zowel op de wagen als ernaast. We hebben een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij!!

Veracket Open + NRT*
DagCo OT

Lijkt het jou leuk om tijdens het OT de bezoekers en spelers te voorzien van vers belegde broodjes en pitchers te tappen in de buitenbar? Meld je dan nu aan voor de DagCo! Je kan je samen opgeven of alleen, en je kan aangeven welke tijden je wilt blokkeren. Daarnaast proberen we rekening te houden met wedstrijden!

VIP ouders

Wil jij ervoor zorgen dat je de nieuwe leden de gaafste introtijd beleven die hun Veracket-carrière compleet maakt? Dan hebben we jou nodig! Geef je samen met een mede-Veracketeer op en begeleid een groepje nieuwe leden in de maand van september. Jullie zullen samen naar de VIP-tossen gaan en het ONLT bijwonen. Zorg dat je die data beschikbaar bent! 

Blaashallen opbouwen

Op 13 en 14 september 2022 is het weer tijd om de blaashallen op te bouwen, zodat we de hele winter lekker kunnen tennissen! We hebben veel mensen nodig, dus kom vooral helpen. Als je komt helpen bij het opzetten van de blaashallen krijg je 14,- euro korting op de trainingen periode 1 of voor je commissie en verzeker je jezelf van een trainingsplekje in periode 2 (mits je je niet foutief opgeeft). Kortom, errrruggg handig.

Sponsoren