Activiteiten kalender

 • Vrijdagavondcompetitie

  Altijd al competitie willen spelen voor Veracket? Maar weet je niet zeker of je meteen officiele wedstrijden wil spelen? Dan is de vrijdag competitie wat voor jou!

 • Managerspel

  Ook dit jaar kan je weer jouw superteam opstellen tijdens het managerspel! Doe jij mee en ga je er met de pot vandoor? Elke week stel je een team op door één vrijdagspeler, twee zaterdagspelers en drie zondagspelers te selecteren met jouw beschikbare budget! Meedoen kost 3 euro. Wil je een supercoole vette bijnaam, dan kost dit 1 euro extra. Voor een anonieme bijnaam betaal je twee euro extra.

 • Voorjaarscompetitie 2019

  Van April tot en met Juni zal de voorjaarscompetitie weer plaatsvinden! Dat klinkt misschien nog ver weg, maar je kunt je er vanaf 5 november al voor opgeven. Wees er snel bij, want de opgave staat open tot 23 november. Tijdens de competitie zal je zeven weekenden met je competitieteam tegen andere verenigingen in de buurt spelen. Zo is er zelfs bij een individuele sport als tennis plaats voor het teamgevoel. Elke competitiedag wordt natuurlijk afgesloten in het 't Haarhuisje met een feest tot in de kleine uurtjes. Voor beginnende tennissers zal er nog een vrijdagavond competitie worden georganiseerd tussen Tam, GSTC en T.C. Veracket. Hier kun je je bij een apart evenement voor opgeven.

 • Sponsorloop

  Een Lustrum zonder sponsorloop is als Club zonder katers, onmogelijk!

 • NSK Tilburg

  Het lijkt nog ver weg, maar de eerste week van mei vind het jaarlijkse Nederlandse studentenkampioenschap tennis weer plaats! Schrijf je direct in via de site, zodat wij een idee hebben hoeveel man we kunnen verwachten! Daarnaast moet je je natuurlijk ook opgeven viahttps://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…. Hou dit weekend vrij, want dit wil je niet missen!

 • Meifeest Fellenoord

  Op dinsdag 14 mei zullen we in het teken van de promotour voor het open toernooi naar onze zusjes van Fellenoord afreizen! Lijkt het je nou leuk om mee te gaan? Geef je dan op! Overdag zijn we ook van plan naar de Efteling te gaan (we zijn immers toch in de buurt). Als je het leuk vindt mee te gaan, geef dat dan ook even aan!

 • Lustrumveiling

  Op woensdag 15 mei zal na de toss de Lustrum veiling plaatsvinden! Hierbij kan ieder persoon, elk team, iedere (vrienden)groep, commissie etc. zich aanmelden met een object/dienst voor de veiling. Het object of de dienst kan van alles zijn, denk hierbij aan een drie-gangen diner, clinic, taarten bakken, etc. De helft van de opbrengsten van de veiling wordt gedoneerd aan het goede doel Jeugdfonds Sport en Cultuur. Dit is een goed doel die ervoor zorgt dat jonge kinderen, wiens families niet genoeg geld hebben, de mogelijkheden geeft om toch lid te worden bij een sportvereniging of aan dans, muziek, theater of iets anders creatiefs te doen. Daarnaast gaat de andere helft van het opgehaalde bedrag direct naar het lustrum. Alle bijbehorende kosten zijn voor de persoon/groep zelf. Bij de veiling zal er een minimale prijs worden gehanteerd per geveild object, zodat het niet voor een te lage prijs wordt weggedaan. Als je iets wil aanbrengen bij de veiling dan kan je je aanmelden via de mail. Hierin moet dan een precieze omschrijving worden gegeven van wat er wordt geveild, voor hoeveel personen en de minimale prijs. In het geval dat er te veel (dezelfde) items worden aangeboden zullen wij een selectie maken. 

 • Stensation

  Op donderdag 23 mei zullen we in het teken van de promotour voor het open toernooi naar onze zusjes van Stennis afreizen! Lijkt het je nou leuk om mee te gaan? Geef je dan op! Kosten zijn 4,50 per persoon!

 • Familietoernooi

  Lieve Veracketeers,

 • Commissieweekend 2019

  Voor iedereen die dit jaar een commissie heeft gedaan of op dit moment een commissie doet bij T.C. Veracket is er het traditionele commissieweekend (29-30 juni)! Geef je dus snel op!

 • WOT toss

  Tussen kerst en oud en nieuw is het weer tijd voor het Winter Open Dubbeltoernooi (WOT). Dit jaarlijks terugkerend toernooi is één van de tofste activiteiten van het jaar en wil je echt niet missen! Schrijf je daarom ook snel in via de volgende link. Daarnaast organiseert de WOTcie ook voorafgaand aan het WOT een speciale WOT toss. Hier zal de commissie leuke items veilen. Dit allen om je optimaal voor te bereiden voor het WOT.

 • Clinic

  LET OP! De clinic zit VOL! Mensen die zich nu nog inschrijven worden op de reservelijst geplaatst. Voor de mensen die zich al hebben ingeschreven, je kunt je nog kostenloos uitschrijven tot 27 november 23:59 uur!

 • Sinterklaasborrel

  Op 3 December is het weer tijd voor de maandelijkse borrel in partycafé de Doos. Tijdens deze borrel komt sinterklaas ook nog een bezoek brengen met kleine cadeautjes en leuke gedichten. De borrel begint om 22:00 en zal duren tot in de late uurtjes.

 • Zondag Spardag

  De blaashallen komen er straks weer op en dat betekent ook dat de zondag spardag weer van start gaat. Het idee van een spardag is dat Veracketeers van vergelijkbare niveaus naast de trainingen ook onderling met elkaar kunnen sparren. Elke zondag van 16:00 tot 18:00 kom je dan samen om elkaar even goed te testen. De eerste zondag spardag periode loopt vanaf 22 September tot en met kerst. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en het is ook geheel vrijblijvend. Mocht je een aantal keer niet kunnen dan is dat geen probleem. Zo nu en dan zullen wij als bestuur ook na een spardag een hapje eten bereiden. Dit zal duidelijk worden aangegeven als dit het geval is.