U bent hier:

Activiteiten kalender

Accie quarantaine 88

Lieve Veracketeers,

Halfjaarlijkse nieuwe ledenactiviteit

-- UPDATE: In verband met de aangescherpte coronamaatregelen gaat onderstaande activiteit helaas niet door. We balen hier zelf ook erg van en hopen snel weer leuke dingen te kunnen organiseren! --

Barco bierproeverij

-- Het is nog niet zeker of deze activiteit doorgaat, dit heeft te maken met de COVID-19 maatregels --

Accie activiteit Schilderen

Lieve veracketeers, 

Intro activiteit - Cocktail workshop

Après-Schier Cocktailworkshop

Gala

In een jaar dat er helaas geen gala georganiseerd gaat worden wil de GalaCie jullie wel verblijden met een super leuke activiteit in de buitenlucht! Met een lekkere wandeling door een mooi deel van de stad heen zullen we jullie in tweetallen, uiteraard op afstand, leuke activiteiten en een flinke dosis bezienswaardigheden aanbieden. En om alvast een tipje van de sluier op te lichten, er is ook een klein competitie-element. Doe jij ook mee?

Blaashallen

Zoals jullie wellicht wel weten staan de blaashallen momenteel nog steeds over de tennisbanen. Waar dit in de winter erg fijn is, zodat er overdekt getennist kan worden, levert het nu een groot nadeel op: met de blaashallen wordt tennis gezien als binnensport en binnensporten zijn momenteel verboden.

Voorjaarscompetitie 2021

Van april tot en met juni zal de voorjaarscompetitie (hopelijk) weer plaatsvinden! Dat klinkt misschien nog ver weg, maar je kunt je er vanaf vanavond 1 november (00:00) al voor opgeven. Wees er snel bij, want de opgave staat open tot 22 november. Tijdens de competitie zal je zeven weekenden met je competitieteam tegen andere verenigingen in de buurt spelen. Zo is er zelfs bij een individuele sport als tennis plaats voor het teamgevoel. Als de COVID-19 situatie het tegen die tijd weer toelaat wordt elke competitiedag natuurlijk afgesloten in het 't Haarhuisje met een feest tot in de kleine uurtjes. Voor beginnende tennissers zal er nog een vrijdagavond competitie worden georganiseerd tussen TAM, GSTC en T.C. Veracket. Hier kun je je bij een apart evenement voor opgeven. 

Vrijdagavond competitie

Altijd al competitie willen spelen voor T.C. Veracket, maar weet je niet zeker of je meteen officiële wedstrijden wil spelen? Dan is de vrijdag competitie wat voor jou!

Accie Paasspeurtocht

Lieve veracketeers,

GAME-Cup of Thrones

De datum van de GAME-Cup is verplaatst naar 16 en 17 april! Op deze manier hopen we dat er wat meer versoepelingen zijn (bv. geen avondklok of meer mensen over de vloer). Je geeft je op in 4-tallen, mocht dan nog steeds de restrictie gelden dat er maar 1 persoon op bezoek mag, dan kunnen de groepjes worden opgesplitst in 2. Je mag je natuurlijk ook met z'n 2'en opgeven!

Laddercompetitie

Over een korte tijd start de laddercompetitie weer! Tijdens de laddercompetitie kan je spelers die boven jou op de ladder staan uitdagen.  Als je wint schuif je op op de ladder! Vanaf dit jaar wordt er naast een enkel laddercompetitie, ook een dubbel laddercompetitie gespeeld. De uitleg hierover volgt later. De dubbel laddercompetitie speel je met 1 vaste dubbelpartner. Het is ook mogelijk om je alleen op te geven voor de dubbel ladder, er kan dan naar een geschikte partner worden gezocht.

ClubCie Vossenjacht

Beste Veracketeers,

FIRST DATES: VERACKET EDITIE!

Lieve veracketeers,

Najaarscompetitie 2021

Zoals iedereen weet is de voorjaarscompetitie 2021 niet doorgegaan :( Als alternatief gaan we mee doen met de Najaar competitie 2021! Deze competitie zal plaatsvinden van 18/19 september (week 37) tot en met 30/31 oktober (week 43) met als uitloop weken 6/7 november tot en met 20/21 november.

Als je nog niet mee deed met een team, maar wel graag mee zou willen doen aan de competitie, dan kan je je via dit formulier aanmelden. Helaas kunnen wij geen garantie geven of er voor jou een plekje vrij komt. Maar als je het niet probeert weet je zeker dat (als je nog niet mee deed) dat je niet aand de compeitite mee kan doen. 

EK pool

Binnenkort gaat het EK van start! Met de EK-pool kun je alle Veracketeers laten zien dat jij toch écht meer verstand van voetbal hebt. Deelname kost slechts €3 en alle inleg komt in de prijzenpot. De winnaar zal natuurlijk de grootste prijs winnen, maar ook de nummers 2 en 3 krijgen hun inleg ruimschoots terug. Dus schrijf je snel in en overtuig al je tennisvrienden om ook mee te doen! Want hoe meer deelnemers, hoe meer er op het spel staat :)

Veracket Open 2021
Clubkampioenschappen
Dagco tijdens OT - kom een dagje tappen

Lieve leden,

September Borrel

Het is een tijdje geleden, maar aankomende dinsdag mogen we eindelijk weer naar café De Doos voor onze maandelijkse borrel. 

NSK Amsterdam (gecanceld)

Het lijkt nog ver weg, maar in de eerste week van september vindt het jaarlijkse Nederlandse studentenkampioenschap tennis weer plaats! Schrijf je direct in via de site, zodat wij een idee hebben hoeveel man we kunnen verwachten! Daarnaast moet je je natuurlijk ook opgeven door hier te klikken. Hou dit weekend vrij, want dit wil je niet missen!

Oude en Nieuwe Leden Toernooi

Op woensdag 15 september vanaf 20:00 uur zal het Oude en Nieuwe ledentoernooi plaatsvinden. Hierin ga je in gemixte teams met oude en nieuwe leden tennissen in je thema-outifts. Naast dat dit een leuke manier is om je mede-eerstejaars te leren kennen, is het ook een mooie manier om te horen van ouderejaars waarom Veracket zo leuk is!

Running dinner eethuis

Op 22 september vindt het legendarische Running Dinner weer plaats. Lijkt het jou leuk om een eethuis te zijn? Geef je snel op! Het zal starten rond 18:30/19:00.

Running Dinner

Op woensdag 22 september zal het running dinner plaatsvinden. Dit is de ultieme kans om andere eerstejaars leden (en ouderejaars leden) te ontmoeten. Er worden duo's gevormd onder alle eerstejaars leden die deelnemen. In deze duo's zal je langs huizen gaan, om daar vervolgens lekker te eten met andere duo's.

Stennis Open 2021

Inschrijvingen Stennis Open 2021!

Maandelijkse Borrel

Afgelopen borrel was een enorm succes en wat was het lekker na zo'n lange tijd niet in De Doos te zijn geweest.
Dinsdag 5 oktober 2021 staat de de volgende borrel al op de agenda. En deze wil je niet missen, we mogen namelijk weer dansen!

Introductieweekend 2021

Op 8, 9 en 10 oktober vindt het introductieweekend op Schiermonnikoog plaats! Het thema voor het kamp wordt vanavond om 18:00 via een video bekend gemaakt. De inschrijvingen gaan vanavond om 23:30 open, via de website kan er ingeschreven worden. Er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus zorg dat je er snel bij bent en schrijf je in!

Blaashallen

Lieve Veracketeers, 
Op 2 en 3 november gaan de blaashallen weer op de banen, waardoor we de hele winter door kunnen tennissen. Natuurlijk hebben we hier wel wat hulp bij nodig, dus houd deze dagen alvast vrij in je agenda.

Maandelijkse Borrel

Het is bijna de eerste dinsdag van de maand en dat betekent natuurlijk maar 1 ding, de Maandelijkse Borrel! 
Dinsdag 2 november 2021 staat de de volgende borrel al op de agenda. En deze wil je niet missen, we mogen namelijk weer dansen!

Toss

De tossen kunnen vooralsnog doorgaan. Het 't Haarhuisje blijft dicht, dus het is alleen mogelijk om te tennissen. We gaan werken met een inschrijfformulier. Elke woensdag wordt verdeeld in 2 blokken van 1,5 uur. In het formulier vind je de verdere informatie over de tossen.

Toss

De tossen kunnen vooralsnog doorgaan. Het 't Haarhuisje blijft dicht, dus het is alleen mogelijk om te tennissen. We gaan werken met een inschrijfformulier. Elke woensdag wordt verdeeld in 2 blokken van 1,5 uur. In het formulier vind je de verdere informatie over de tossen.

Zondag Spardag

Update - Vanwege de huidige maatregelen zal de Zondag Spardag in december 2021 plaatsvinden van 15:00-16:30 in plaats van 16:00-18:00.

Sint voor commissies
VrijMiBo

Heb jij zin om het weekend goed in te luiden? Kom dan op 10 december naar de VrijMiBo!!

Laddercompetitie

Het toernooienseizoen is voorbij en de voorjaarscompetitie laat nog even op zich wachten. Toch is dit de tijd om je spel te verbeteren en je wedstrijdritme en conditie op pijl te houden. Of het nou gaat om die vervelende backhand die je wilt oefenen, je je service wilt verbeteren of je het gewoon mist om wedstrijdjes te spelen in de herfst en winter. 

Toss

Eindelijk kunnen de tossen weer doorgaan, weliswaar in een aangepaste vorm. Het 't Haarhuisje blijft dicht en er kan alleen getennist worden. Er mag geen publiek aanwezig zijn bij de toss, dus we werken met een inschrijfformulier. De link vind je hier. Hopelijk zien we je snel op de baan!

Borrelavond 'HNLA & Schierreünie'

Helaas kunnen de Halfjaarlijkse nieuwe ledenactiviteit en de maandelijkse borrel in De Doos van 1 februari niet doorgaan. Maar niet getreurd, wil je toch even de deur uit en nieuwe mensen leren kennen? Geef je dan op voor de borrelavond 'HNLA & Schierreünie'!

Toss

Eindelijk kunnen de tossen weer doorgaan, weliswaar in een aangepaste vorm. Het 't Haarhuisje blijft dicht en er kan alleen getennist worden. Er mag geen publiek aanwezig zijn bij de toss, dus we werken met een inschrijfformulier. De link vind je hier. Hopelijk zien we je snel op de baan!

VrijMiBo

Eindelijk mogen we weer op pad, en hoe! Op 11 februari 2022 is het weer tijd voor een VrijMiBo bij Borrelcafe Oblomov. 

Liftweekend

Lieve Veracketeers,

GAME-Cup

UPDATE De GAME-Cup is van 19 t/m 20 februari 2022. 

Wintersport

Eindelijk mogen we het jullie vertellen, alle informatie over de wintersport van 2022!!

We gaan dit jaar naar Andorra en zullen verblijven in Frontera Blanca in El Pas de la Casa. Andorra klinkt ontzettend ver weg, maar het is slechts op een uur van Risoul. Andorra is een belastingparadijs, waardoor je zeer goedkoop in je appartement zelf een maaltje op tafel kan zetten en voor heel weinig een drankje kan doen. Ook zijn de kosten in de clubs lager dan in andere populaire gebieden in Frankrijk of Italië.

Het skigebied van Andorra heeft 250KM aan piste en de dichtstbijzijnde skilift is aan de overkant van de straat van onze appartementen, wat natuurlijk erg fijn is met al je spullen. De prijs voor deze reis zal 540 euro zijn.

We vertrekken op 4 maart waarschijnlijk in de middag/begin van de avond en zullen terugkeren in Groningen op 13 maart (waarschijnlijk ergens in de middag/begin van de avond, afhankelijk van hoe snel de reis gaat en hoe laat we precies vertrekken uit Andorra).

Wat zit allemaal bij de prijs van 540,- euro inbegrepen:

Gala

Update Helaas hebben we 19 november het gala moeten afzeggen, maar wees niet getreurd: het gala is verplaatst! De nieuwe datum voor hét Veracketgala is 3 juni! Heb je je nog niet ingeschreven, doe dit dan snel want vol=vol. Mocht je op deze datum toch niet kunnen, schrijf je dan even uit op de site. We hopen jullie te zien op 3 juni 2022! Liefs, GalaCie '21-'22

Sponsoren