Activiteiten kalender

 • Veracket Gala

  Het Venitiaans Veracket gala staat voor de deur! Vrijdag 17 november barst het feest los in het Platformtheater. Voor ongeveer 30 euro heb je gelijk de mogelijkheid tot een avond onbeperkt drinken en een fantastisch feest met een dj en een band!
  Voor het gala is er ook de mogelijkheid tot een gala diner. De kosten hiervoor zullen 27,50 euro bedragen. Wil je graag iemand mee nemen naar het gala, meldt deze bij je inschrijving dan aan als introducee. Je kostenloos afmelden kan tot 13 november, dan sluit ook de inschrijving.

 • Gamecrawl

  Vrijdag 15 december is het alweer tijd voor één van de meest waanzinnige activiteiten binnen Veracket, namelijk de jaarlijkse Spelkruip, beter bekend als de Gamecrawl. Leg eerst een goede bodem bij je eet-adres en struin daarna samen met je buddy alle huizen af en zet je beste beentje voor bij allerlei leuke drankspellen. En dat voor maar maximaal 12,00 euro. De inschrijving is open, dus doe gezellig allemaal mee! Deze fantastische avond kan natuurlijk niet doorgaan zonder de hulp van een aantal enthousiaste Veracketeers die graag hun huis beschikbaar stellen. Dan beleef je net zo'n fantastische avond alleen dan met de comfort van je eigen huiskamer en als kers op de taart voor slechts de helft van de prijs :D!! Ben jij één van deze helden? Schuw dan niet om even contact op te nemen met de Accie via accieveracket@gmail.com
  Aanmelden kan tot 12 december, tot dan kun je je ook kostenloos afmelden.

 • Clinic 2017

  De competitie lijkt nog ver weg maar de voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang! 

 • Studentist Veracket Winter Open Dubbeltoernooi

  27 t/m 30 december is het weer tijd voor de mooiste 4 dagen van het jaar: het WOT. Dit lijkt nog een heel eind weg, maar het is al over iets meer dan een maand! Twijfel dus niet en schrijf je snel in via toernooi.nl. Zorg er ook voor dat je lakse dubbel/mix partner zich inschrijft.

  Voor degenen die nog niet bekend zijn met het WOT (Winter Open Dubbeltoernooi): dit is hét toernooi van de winter waarin enkel dubbels worden gespeeld. Kan je geen partner vinden? Dit kan je aangeven op toernooi.nl en dan zoeken wij een leuke partner voor je!

  Ben je geen fanatieke tennisser of heb je te weinig beschikbaarheid om mee te doen? Geen probleem! Bij het WOT kan je lekker uitrusten van de verplichte kerst etentjes bij (schoon)familie door je vrienden aan te moedigen vanaf de chille banken naast de tennisbanen. Ook zijn er overdag (sportieve) activiteiten te doen om te compenseren voor de avondactiviteiten met het thema bier. De week wordt afgesloten met het themafeest. Voor de mensen die enorm onder een steen hebben geleefd, het tennispark zal dit WOT een griezelig circussfeertje uitstralen: ''WOTcha gonna do, IT's coming for you!

 • IZC 2

  Na het succes van de 1e IZC gaan we in het nieuwe jaar verder met IZC 2! 

 • Davis Cup

  Het is bijna zover, over iets meer dan een maand zal het Nederlandse Davis Cup team het opnemen tegen Frankrijk! Bijzijn is meemaken dus als Veracket gaan wij uiteraard mee!
  De wedstrijden zullen in Albertville gespeeld worden. Wij zullen verblijven in Chambery, op 3 kwartier rijden van Albertville.
  We zullen donderdag 1 februari in de middag vertrekken met de bus om de volgende dag 's ochtends aan te komen in Albertville. Zondagavond zullen we weer aan de terugreis beginnen, dit betekent wel dat we maandagochtend pas aankomen, hou hier rekening mee!
  De kosten zullen 200-250 euro  bedragen. Let wel, dit is een indicatie! De prijzen voor de kaarten zijn nog niet bekend dus daar moeten we nog op wachten.

 • Halfjaarlijkse Nieuwe Leden Activiteit

  Ben jij na de introductie periode lid geworden bij T.C. Veracket en wil je nieuwe mensen leren kennen bij de tennis vereniging? Dan is dit je kans!
  Op dinsdag 6 februari gaan we eerst met z'n allen een lekkere hamburger eten bij The Blokes, hierna zullen we gaan poolen bij poolcenter Cue Action. Kun je niet zo goed poolen? Dat komt goed uit, het bestuur namelijk ook niet. Om 22:00 gaan we met de mensen die zin hebben in een feestje naar de maandelijkse borrel in Partycafe de Doos waar we tot in de laatste uurtjes een feestje zullen bouwen.

 • Zaterdagavond toernooi

  Zaterdagavond 10 februari van 18:00 tot 22:00 is alweer het tweede zaterdagtoernooi. Tijdens het toernooi kan er ook voor een kleine vergoeding gegeten worden. Er is maximaal plek voor 60 personen en de inschrijvingen zijn open dus schrijf je zo snel mogelijk in via de site voordat het te laat is!!! Na het toernooi is er nog een themafeest waar je prachtig verkleed mag/moet komen en dat wil je natuurlijk niet missen!

 • Liftweekend

 • Sparringsdag

  Lieve Veracketeers!
  Nu de competitieteams bekend zijn, gaat de teambuilding beginnen. Wij als TC helpen daar zoals elk jaar ook weer graag aan mee met een paar superleuke activiteiten. De eerste hiervan kun je je nu voor opgeven: de Sparringsdag!
  Zaterdag 24 februari kun je van 17.00-22.00 met je team sparringspotjes spelen, om op elkaar ingespeeld te raken, opstellingen uit te proberen en lekker biertjes te drinken. We sluiten natuurlijk af met een dik feest in het Haarhuisje, waar we wellicht nog iets voor jullie hebben om de “teambuilding” te stimuleren...
  Opgeven kan via je captain! Geef dan ook meteen aan of je mee wilt eten, voor ongeveer €7 krijg je een goede maaltijd van ons (geen laffe pastasalade ofzo, een echte bodem). De hele activiteit zal rond de €10 komen te liggen.
  Tot de 24e!
  Liefs,
  De TC

 • SET Algemene Vergadering

  Op 26 februari vind de Algemene Vergadering van de SET plaats. Wil jij meer weten over wat er achter de schermen in het t' Haarhuisje gebeurd? Of wil je gewoon dat de bierprijs omlaag gaat? Dan moet je hierbij aanwezig zijn!

 • GAME Cup

  Zoals de meesten van jullie zullen weten, vindt er dit jaar geen Veracket Cup meer plaats in Groninen. Dit jaar zal er voor het eerst van organisatie gewisseld worden! Het doet ons daarom ook deugt om te mogen aankondigen dat de GAME Cup (Groningen Amsterdam Maastricht Eindhoven Cup) dit jaar in Eindhoven plaats zal vinden op 2/3/4 maart!! Dat weekend zullen we met Veracket afreizen naar het diepe zuiden om daar te gaan strijden tegen onze zusjes voor de prestigieuze GAME Cup!
  Zet dus allemaal alvast 2/3/4 maart in je agenda voor een geweldig weekend in Eindhoven!!

 • Wintersport 2018

  Beste wintersportfanaten,

 • Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering

  De Halfjaarlijkse Algmene Ledenvergadering komt er weer aan. Wil je mee beslissen in de koers die Veracket moet varen? Dan moet je hier bij zijn! We beginnen om 19:00. Er zal ook eten aanwezig zijn.

 • Afbreken Blaashallen

  Het voorjaar komt er weer aan! Dat betekent dat de blaashallen weer van de banen gaan, en dat we weer in de frisse lentekou mogen gaan tennissen!
  Hier hebben we jullie bij nodig! Je kunt hier een gratis trainingsronde mee verdienen per dagdeel (ter waarde van 14 euro) of 14 euro verdienen voor je commissie per dagdeel!
  De verdeling is als volgt:
  Dinsdag 20 maart 11:00: 10 man nodig
  Woensdag 21 maart 09:00 30 man nodig
  Woensdag 21 maart 12:30 20 man nodig

 • Competitieactiviteit

 • Managerspel

  De competitie komt er alweer bijna aan en dat betekent ook het managerspel! Iedere week spelers kopen met je budget, een nieuwe opstelling insturen en kans maken op weekprijzen of er zelfs met de eindzege vandoor gaan. Voor 3 euro kun je mee doen, voor 1 euro extra heb je een bijnaam en voor 2 euro extra kun je zelfs het hele spel anoniem mee doen. Je kunt je opgeven via de site.

 • Vrijdagavond competitie 2018

  Altijd al competitie willen spelen voor Veracket? Maar weet je niet zeker of je meteen officiele wedstrijden wil spelen? Dan is de vrijdag competitie wat voor jou!

 • Voorjaarscompetitie 2018

  Het is weer zover! Het lijkt nog ver weg maar de inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2018 is geopend! Altijd al competitie willen spelen voor Veracket? Dit is je kans! 

 • NSK 2018

  Wait, what? Is het alweer tijd voor het meest schittermagische studententennistoernooi van Nederland (buiten Groningen)?! Jazeker, het NSK is dit jaar van 16 tot en met 20 mei (in plaats van juni) in Utrecht. Kom een lang weekend tennissen, Veracketeers aanmoedigen, tanken en feesten met ons in de Domstad. Paul en Monika zullen onze eer hoog houden tijdens de NSK 'Champions League', dus schreeuw ze naar de overwinning en schrijf je in op toernooi.nl.

 • Roland Garros 2018

  Dames en heren, 28 en 29 mei is het alweer zover! Dan zullen we samen met onze zusjes van Chip & Charge en Fellenoord op de tribune zitten bij Roland Garros. 

 • Stensation

 • Competitiegala

 • WK-pool

  Van 14 juni t/m 15 juli zal het WK voetbal plaatsvinden in Rusland. Helaas is ons Oranje niet vertegenwoordigd op het veld, dus zullen we het toernooi voor onszelf wat leuker moeten maken door iets op het spel te zetten! 

 • Familietoernooi

  23 juni is het weer tijd voor het jaarlijkse familietoernooi, een mooie gelegenheid om samen met je vader, moeder, broer(tje), zus(je), neef(je), nicht(je), oom, tante, opa of oma te tennissen! Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om hen eindelijk (weer) eens te laten zien waar jij altijd uithangt. Het wordt uiteraard weer een gezellige dag en er vallen ook een aantal prijzen te verdienen. Tot dan!

 • Commissieweekend

  Kosten: ongeveer 20 euro

 • OT Fellenoord

  Ga mee naar onze zusjes in Eindhoven!
  Dit toernooi is perfect voor ieder persoon, van feestbeest tot echte fanatiekelingen, om dit nog maar eens aan te kaarten is het thema van dit jaar ‘grenzeloos van de kaart’. Naast de strijd op de baan is er nog veel meer te beleven, onder andere een cantus, kroegentocht en natuurlijk een feestavond!

 • OT Chip & Charge

 • Keiweek Veracket

  De KEI-week staat alweer bijna voor de deur, in die week zullen veel nieuwe studenten kennis maken met onze vereniging. Help ons om Veracket goed op de kaart te zetten door deel te nemen aan een (of meer) onderstaande activiteit(en):

 • OT Veracket

 • Almanak uitreiking

 • Opbouw Blaashallen

  Met het opbouwen van de blaashallen verdien je een gratis trainingsperiode of geld voor je eigen commissie! Er zijn drie shifts:

 • Running dinner

  English below

 • Running dinner eethuis

  Hallo allemaal,

 • Oude en Nieuwe Ledentoernooi

  Op woensdag 19 september vanaf 20:00 uur zal het Oude en Nieuwe ledentoernooi plaatsvinden. Hierin ga je in gemixte teams met oude en nieuwe leden tennissen in je thema-outifts. Naast dat dit een leuke manier is om je mede-eerstejaars te leren kennen, is het ook een mooie manier om te horen van ouderejaars waarom Veracket zo leuk is!

 • Breakpoint festival

  Breakpoint is hét festival dat georganiseerd wordt door onze zustervereniging uit Eindhoven; Fellenoord. Kaartjes koop je hier. Je opgeven via onze site geeft ons een indicatie hoeveel Veracketeers er meegaan in verband met het bestellen van groepstickets.

 • Introductiekamp

  Lieve mensen,

 • Zaterdagavondtoernooi 1

  Op zaterdag 3 november is het weer zo ver! Het eerste zaterdagavondtoernooi van dit jaar staat weer gepland! Bij hun eerste activiteit zal de Accie goed uitpakken. Met hun zee thema hopen zij er een echte fissa met de vissen van te maken en iedereen te zien om lekker te tennissen en biertjes te komen drinken! Het zaterdagavondtoernooi zal om 6 uur beginnen en kost ongeveer 5 euro. Tijdens de eerste paar rondes is het ook nog mogelijk mee te eten. Dit kost ongeveer 3 euro. Opgeven en kosteloos afmelden is mogelijk tot en met donderdag 1 november 23:59 uur.

 • Schier Reünie

  Lieve Schiergangers,

  Dinsdag 6 november zal de Schier Reünie plaatsvinden. Hierbij gaan we een lekker hapje eten bij de Blokes. Aansluitend zal de maandelijkse borrel plaatsvinden. Kosten zijn 12,50 euro per persoon. Dit is inclusief twee drankjes. De Schier reunie zal beginnen om 8 uur.

 • Gala T.C. Veracket

  Op vrijdag 16 november zal het gala plaatsvinden. Dit jaarlijks terugkerende evenement is altijd weer een succes! Het gala zal dit jaar plaatsvinden bij het Nieuwscafé. Voor ongeveer 28 euro heb je een hele avond verzorgd van bier, wijn en binnenlands gedistileerd. Ook is er de mogelijkheid een date mee te nemen voor het gala. Deze betaalt ook de normale prijs van 28 euro! Wil je voorafgaand aan het gala ook nog een heerlijk diner? Dat is ook nog mogelijk! Voor slechts 27,50 krijg je een heerlijk driegangendiner met de keuze uit vlees, vis of vega. Dit is inclusief twee drankjes. Twijfel dus niet langer en geef je snel op voor dit fantastische evenement! Opgeven en kosteloos afmelden kan tot vrijdag 23:59. Het gala zal beginnen om 22:00 en eindigt rond 3 uur. Zorg wel dat je op tijd binnen bent!

 • Novemberfeest Fellenoord

  Op 20 november vindt het novemberfeest plaats bij onze zusjes in Eindhoven. Lijkt het je leuk om mee te gaan, geef je dan op via bovenstaande knop!

 • Tennisclinic

  Op zaterdag 1 december zal de jaarlijkse tennisclinic plaatsvinden. Ben je een tennisser van niveau 6 t/m 9 en heb je behoefte aan wat extra aandacht voor je forehand, backhand, service of volleys, kom dan naar dit mooie evenement. Dit is namelijk hét moment in het jaar waar je extra aandacht zal krijgen voor de kleine details voor jouw tennisspel! Naast tennisgerelateerde zaken zal er ook een conditietraining plaatsvinden. De clinic zal duren van 13:00 tot 17:00 en kost ongeveer 7,50. Er zijn maar 30 plekken, dus wees er snel bij!

 • Gamecrawl

  Lieve allemaal,

 • Wintersport

  Het moment waar vele Veracketeers en externen elk jaar op wachten is weer aangebroken: de inschrijving van de jaarlijkse wintersport gaat weer open. Van 8 tot en met 17 maart zullen wij met een groep Veracketeers, Fellenoorders en Chippers een epische week beleven in de sneeuw. Dit alles zal in het mooie gebied Risoul plaatsvinden!

 • Vrijdagavondcompetitie

  Altijd al competitie willen spelen voor Veracket? Maar weet je niet zeker of je meteen officiele wedstrijden wil spelen? Dan is de vrijdag competitie wat voor jou!

 • Voorjaarscompetitie 2019

  Van April tot en met Juni zal de voorjaarscompetitie weer plaatsvinden! Dat klinkt misschien nog ver weg, maar je kunt je er vanaf 5 november al voor opgeven. Wees er snel bij, want de opgave staat open tot 23 november. Tijdens de competitie zal je zeven weekenden met je competitieteam tegen andere verenigingen in de buurt spelen. Zo is er zelfs bij een individuele sport als tennis plaats voor het teamgevoel. Elke competitiedag wordt natuurlijk afgesloten in het 't Haarhuisje met een feest tot in de kleine uurtjes. Voor beginnende tennissers zal er nog een vrijdagavond competitie worden georganiseerd tussen Tam, GSTC en T.C. Veracket. Hier kun je je bij een apart evenement voor opgeven.