Activiteiten kalender

 • Managerspel

  De competitie komt er alweer bijna aan en dat betekent ook het managerspel! Iedere week spelers kopen met je budget, een nieuwe opstelling insturen en kans maken op weekprijzen of er zelfs met de eindzege vandoor gaan. Voor 3 euro kun je mee doen, voor 1 euro extra heb je een bijnaam en voor 2 euro extra kun je zelfs het hele spel anoniem mee doen. Je kunt je opgeven via de site.

 • Vrijdagavond competitie 2018

  Altijd al competitie willen spelen voor Veracket? Maar weet je niet zeker of je meteen officiele wedstrijden wil spelen? Dan is de vrijdag competitie wat voor jou!

 • Voorjaarscompetitie 2018

  Het is weer zover! Het lijkt nog ver weg maar de inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2018 is geopend! Altijd al competitie willen spelen voor Veracket? Dit is je kans! 

 • NSK 2018

  Wait, what? Is het alweer tijd voor het meest schittermagische studententennistoernooi van Nederland (buiten Groningen)?! Jazeker, het NSK is dit jaar van 16 tot en met 20 mei (in plaats van juni) in Utrecht. Kom een lang weekend tennissen, Veracketeers aanmoedigen, tanken en feesten met ons in de Domstad. Paul en Monika zullen onze eer hoog houden tijdens de NSK 'Champions League', dus schreeuw ze naar de overwinning en schrijf je in op toernooi.nl.

 • Roland Garros 2018

  Dames en heren, 28 en 29 mei is het alweer zover! Dan zullen we samen met onze zusjes van Chip & Charge en Fellenoord op de tribune zitten bij Roland Garros. 

 • Stensation

 • Competitiegala

 • WK-pool

  Van 14 juni t/m 15 juli zal het WK voetbal plaatsvinden in Rusland. Helaas is ons Oranje niet vertegenwoordigd op het veld, dus zullen we het toernooi voor onszelf wat leuker moeten maken door iets op het spel te zetten! 

 • Familietoernooi

  23 juni is het weer tijd voor het jaarlijkse familietoernooi, een mooie gelegenheid om samen met je vader, moeder, broer(tje), zus(je), neef(je), nicht(je), oom, tante, opa of oma te tennissen! Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om hen eindelijk (weer) eens te laten zien waar jij altijd uithangt. Het wordt uiteraard weer een gezellige dag en er vallen ook een aantal prijzen te verdienen. Tot dan!

 • Commissieweekend

  Kosten: ongeveer 20 euro

 • OT Fellenoord

  Ga mee naar onze zusjes in Eindhoven!
  Dit toernooi is perfect voor ieder persoon, van feestbeest tot echte fanatiekelingen, om dit nog maar eens aan te kaarten is het thema van dit jaar ‘grenzeloos van de kaart’. Naast de strijd op de baan is er nog veel meer te beleven, onder andere een cantus, kroegentocht en natuurlijk een feestavond!

 • OT Chip & Charge

 • Keiweek Veracket

  De KEI-week staat alweer bijna voor de deur, in die week zullen veel nieuwe studenten kennis maken met onze vereniging. Help ons om Veracket goed op de kaart te zetten door deel te nemen aan een (of meer) onderstaande activiteit(en):

 • OT Veracket

 • Almanak uitreiking

 • Opbouw Blaashallen

  Met het opbouwen van de blaashallen verdien je een gratis trainingsperiode of geld voor je eigen commissie! Er zijn drie shifts:

 • Running dinner

  English below

 • Running dinner eethuis

  Hallo allemaal,

 • Oude en Nieuwe Ledentoernooi

  Op woensdag 19 september vanaf 20:00 uur zal het Oude en Nieuwe ledentoernooi plaatsvinden. Hierin ga je in gemixte teams met oude en nieuwe leden tennissen in je thema-outifts. Naast dat dit een leuke manier is om je mede-eerstejaars te leren kennen, is het ook een mooie manier om te horen van ouderejaars waarom Veracket zo leuk is!

 • Breakpoint festival

  Breakpoint is hét festival dat georganiseerd wordt door onze zustervereniging uit Eindhoven; Fellenoord. Kaartjes koop je hier. Je opgeven via onze site geeft ons een indicatie hoeveel Veracketeers er meegaan in verband met het bestellen van groepstickets.

 • Introductiekamp

  Lieve mensen,

 • Zaterdagavondtoernooi 1

  Op zaterdag 3 november is het weer zo ver! Het eerste zaterdagavondtoernooi van dit jaar staat weer gepland! Bij hun eerste activiteit zal de Accie goed uitpakken. Met hun zee thema hopen zij er een echte fissa met de vissen van te maken en iedereen te zien om lekker te tennissen en biertjes te komen drinken! Het zaterdagavondtoernooi zal om 6 uur beginnen en kost ongeveer 5 euro. Tijdens de eerste paar rondes is het ook nog mogelijk mee te eten. Dit kost ongeveer 3 euro. Opgeven en kosteloos afmelden is mogelijk tot en met donderdag 1 november 23:59 uur.

 • Schier Reünie

  Lieve Schiergangers,

  Dinsdag 6 november zal de Schier Reünie plaatsvinden. Hierbij gaan we een lekker hapje eten bij de Blokes. Aansluitend zal de maandelijkse borrel plaatsvinden. Kosten zijn 12,50 euro per persoon. Dit is inclusief twee drankjes. De Schier reunie zal beginnen om 8 uur.

 • Gala T.C. Veracket

  Op vrijdag 16 november zal het gala plaatsvinden. Dit jaarlijks terugkerende evenement is altijd weer een succes! Het gala zal dit jaar plaatsvinden bij het Nieuwscafé. Voor ongeveer 28 euro heb je een hele avond verzorgd van bier, wijn en binnenlands gedistileerd. Ook is er de mogelijkheid een date mee te nemen voor het gala. Deze betaalt ook de normale prijs van 28 euro! Wil je voorafgaand aan het gala ook nog een heerlijk diner? Dat is ook nog mogelijk! Voor slechts 27,50 krijg je een heerlijk driegangendiner met de keuze uit vlees, vis of vega. Dit is inclusief twee drankjes. Twijfel dus niet langer en geef je snel op voor dit fantastische evenement! Opgeven en kosteloos afmelden kan tot vrijdag 23:59. Het gala zal beginnen om 22:00 en eindigt rond 3 uur. Zorg wel dat je op tijd binnen bent!

 • Novemberfeest Fellenoord

  Op 20 november vindt het novemberfeest plaats bij onze zusjes in Eindhoven. Lijkt het je leuk om mee te gaan, geef je dan op via bovenstaande knop!

 • Laddercompetitie

  Lieve enkelaars,

 • Tennisclinic

  Op zaterdag 1 december zal de jaarlijkse tennisclinic plaatsvinden. Ben je een tennisser van niveau 6 t/m 9 en heb je behoefte aan wat extra aandacht voor je forehand, backhand, service of volleys, kom dan naar dit mooie evenement. Dit is namelijk hét moment in het jaar waar je extra aandacht zal krijgen voor de kleine details voor jouw tennisspel! Naast tennisgerelateerde zaken zal er ook een conditietraining plaatsvinden. De clinic zal duren van 13:00 tot 17:00 en kost ongeveer 7,50. Er zijn maar 30 plekken, dus wees er snel bij!

 • Gamecrawl

  Lieve allemaal,

 • Lustrumopeningsfeest

  11 Januari wordt het lustrumjaar afgetrapt met een spetterend openingsfeest. Het feest is bij de branderij en kost 6 euro per persoon en duurt van 22:30-04:00 uur. Dit is inclusief twee consumpties en garderobe! Tevens zal deze dag het thema van het lustrum plus het logo worden beendgemaakt! Vind je het leuk om ook vrienden de sfeer van het lustrum te laten proeven, dan kan dat ook. Het is namelijk mogelijk twee introducés mee te nemen! Aanmelden en kosteloos afmelden kan tot en met woensdag 9 januari.

 • Zondag Spardag

  Ie interne zondagcompetitie zal vanaf deze periode omgetoverd worden tot een sparringsdag op je eigen niveau. Het idee hiervan is dat je je opgeeft op je niveau en dat er elke week een aantal niveaus aan de beurt zijn om te sparren. Wanneer je je opgeeft kom je in een whatsapp groep met jouw niveau. Elke week dat jouw niveau aan de beurt is komt er op maandag een appje om animo te peilen. Mocht er niet genoeg animo zijn bij één speelniveau, dan worden de uren aan een ander speelniveau gegeven. Hierdoor proberen we een hogere baanbezetting en een gemotiveerdere groep te creeëren op de zondag uren.

 • Davis Cup Ostrava

  Wij gaan naar Ostrava!

 • Halfjaarlijkse nieuwe leden activiteit

  Op dinsdag 5 februari, voorafgaand aan de borrel, zal de halfjaarlijkse nieuwe ledenactiviteit plaatsvinden. Heb je nou je eerste half jaar niet genoeg gedaan bij Veracket, of wil je er gewoon nóg meer uithalen dan je tot dusver hebt gedaan, geef je dan op voor deze activiteit. Eerst zullen we heerlijke burgers gaan eten bij de Blokes, om daarna lekker te gaan poolen en daarna door te gaan naar de borrel. Lijkt dit je gezellig? schrijf jezelf dan gauw in!

 • Zaterdagavondtoernooi 2

  Op zaterdag 9 februari is het zover: de zeereis wordt vervolgd tijdens het tweede zatedagavondtoernooi van het jaar! Lijkt het je leuk in je thema-outfit te shinen op de baan en daarna in het Haarhuisje? Dan is deze activiteit echt iets voor jou! Geef je dus snel op via het onderstaande formulier!

 • Lustrumreis

  De lustrumreis gaat plaatsvinden van donderdag 14 februari t/m maandagochtend 18 februari 2019. De kosten zullen +/- €200-250 bedragen. Er kunnen 40 personen mee, en VOL=VOL. Mocht je niet bij de eerste 40 personen zitten, dan kom je op de reservelijst! De inschrijving zal tijdens onze toss op 12 december om precies 00:00 uur open gaan! Dikke tip van ons.... SCHRIJF JE METEEN IN!

 • Wintersport

  Het moment waar vele Veracketeers en externen elk jaar op wachten is weer aangebroken: de inschrijving van de jaarlijkse wintersport gaat weer open. Van 8 tot en met 17 maart zullen wij met een groep Veracketeers, Fellenoorders en Chippers een epische week beleven in de sneeuw. Dit alles zal in het mooie gebied Risoul plaatsvinden!

 • Afbreken blaashallen

  Om in de zomer weer buiten te kunnen tennissen zoeken wij weer mensen om te helpen bij het afbreken van de blaashallen. Zonder jullie is het niet mogelijk weer naar buiten te gaan om te tennissen! Kan je dus op dinsdag 19 en/of woensdag 20 maart, geef je dan op voor het afbreken van de blaashallen! Kleine bijkomstigheid is dat je een gratis lunch onvangt en een gratis trainingsperiode of geld voor je commissie verdient!

 • Game Cup

  Het weekend van 22 tot en met 24 maart zal de GAME cup plaatsvinden. Dit weekend gaan we tegen onze zusterverenigingen de strijd aan om de bokaal door allerlei activiteiten te doen die niks met tennis te maken hebben. Is tennis nou echt niet je ding of vind je het leuk een keer compleet wat anders te doen, schrijf je dan in! Dit weekend is inclusief avondeten op de vrijdag- en zaterdagavond. en inclusief (vloeibaar) ontbijt op de zaterdag en zondag. Het weekend kost maximaal 50 euro. Voor slechts de vrijdag of zaterdag betaal je maximaal 30 euro. Hierbij zit 1 keer avondeten en 1 overnachting inbegrepen. Waarschijnlijk zullen de kosten een stuk lager uitvallen.

 • Vrijdagavondcompetitie

  Altijd al competitie willen spelen voor Veracket? Maar weet je niet zeker of je meteen officiele wedstrijden wil spelen? Dan is de vrijdag competitie wat voor jou!

 • Voorjaarscompetitie 2019

  Van April tot en met Juni zal de voorjaarscompetitie weer plaatsvinden! Dat klinkt misschien nog ver weg, maar je kunt je er vanaf 5 november al voor opgeven. Wees er snel bij, want de opgave staat open tot 23 november. Tijdens de competitie zal je zeven weekenden met je competitieteam tegen andere verenigingen in de buurt spelen. Zo is er zelfs bij een individuele sport als tennis plaats voor het teamgevoel. Elke competitiedag wordt natuurlijk afgesloten in het 't Haarhuisje met een feest tot in de kleine uurtjes. Voor beginnende tennissers zal er nog een vrijdagavond competitie worden georganiseerd tussen Tam, GSTC en T.C. Veracket. Hier kun je je bij een apart evenement voor opgeven.

 • Sponsorloop

  Dinsdag 30 april (let op: toss is gewisseld met TAM) om 20.00 uur zal de sponsorloop plaatsvinden. Hierbij zal je gaan hardlopen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Lustrum en het goede doel. De helft van de opbrengsten zal namelijk naar Jeugdfonds Sport en Cultuur Groningen gaan. Je kan jezelf laten sponsoren met een bedrag per rondje of een vast bedrag. Vraag dus nu alvast bij je vrienden/huisgenoten/ouders/familie/buren na of ze je willen sponsoren en schrijf je in voor de sponsorloop. De sponsorformulieren zullen later nog worden gestuurd.

 • NSK Tilburg

  Het lijkt nog ver weg, maar de eerste week van mei vind het jaarlijkse Nederlandse studentenkampioenschap tennis weer plaats! Schrijf je direct in via de site, zodat wij een idee hebben hoeveel man we kunnen verwachten! Daarnaast moet je je natuurlijk ook opgeven viahttps://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…. Hou dit weekend vrij, want dit wil je niet missen!

 • Lustrumveiling

  Meer informatie volgt!

 • Roland Garros 2019

  Van zondagavond 26 mei tot en met woensdagochtend 29 mei is het weer zo ver! Roland Garros! Dit doen we samen met onze zusjes Stennis, Fellenoord en Chip. De maximale kosten zullen 150 euro zijn met daarin inbegrepen de reis, de accommodatie en natuurlijk toegang tot (hopelijk) geweldige wedstrijden. We zullen zondagavond vertrekken (exacte tijd wordt later bekend) en woensdagochtend weer terug zijn. Belooft natuurlijk weer een groot spektakel te worden in Parijs! Doordat wij nu met alle zusjesverenigingen zijn, zijn er een beperkt aantal plekken van 15 personen dus wees er snel bij! Na de 15 inschrijvingen zal je op een wachtlijst komen te staan.