Activiteiten kalender

 • Laddercompetitie

  Lieve enkelaars,

 • Zondag Spardag

  Ie interne zondagcompetitie zal vanaf deze periode omgetoverd worden tot een sparringsdag op je eigen niveau. Het idee hiervan is dat je je opgeeft op je niveau en dat er elke week een aantal niveaus aan de beurt zijn om te sparren. Wanneer je je opgeeft kom je in een whatsapp groep met jouw niveau. Elke week dat jouw niveau aan de beurt is komt er op maandag een appje om animo te peilen. Mocht er niet genoeg animo zijn bij één speelniveau, dan worden de uren aan een ander speelniveau gegeven. Hierdoor proberen we een hogere baanbezetting en een gemotiveerdere groep te creeëren op de zondag uren.

 • Davis Cup Ostrava

  Wij gaan naar Ostrava!

 • Halfjaarlijkse nieuwe leden activiteit

  Op dinsdag 5 februari, voorafgaand aan de borrel, zal de halfjaarlijkse nieuwe ledenactiviteit plaatsvinden. Heb je nou je eerste half jaar niet genoeg gedaan bij Veracket, of wil je er gewoon nóg meer uithalen dan je tot dusver hebt gedaan, geef je dan op voor deze activiteit. Eerst zullen we heerlijke burgers gaan eten bij de Blokes, om daarna lekker te gaan poolen en daarna door te gaan naar de borrel. Lijkt dit je gezellig? schrijf jezelf dan gauw in!

 • Zaterdagavondtoernooi 2

  Op zaterdag 9 februari is het zover: de zeereis wordt vervolgd tijdens het tweede zatedagavondtoernooi van het jaar! Lijkt het je leuk in je thema-outfit te shinen op de baan en daarna in het Haarhuisje? Dan is deze activiteit echt iets voor jou! Geef je dus snel op via het onderstaande formulier!

 • Lustrumreis

  De lustrumreis gaat plaatsvinden van donderdag 14 februari t/m maandagochtend 18 februari 2019. De kosten zullen +/- €200-250 bedragen. Er kunnen 40 personen mee, en VOL=VOL. Mocht je niet bij de eerste 40 personen zitten, dan kom je op de reservelijst! De inschrijving zal tijdens onze toss op 12 december om precies 00:00 uur open gaan! Dikke tip van ons.... SCHRIJF JE METEEN IN!

 • Wintersport

  Het moment waar vele Veracketeers en externen elk jaar op wachten is weer aangebroken: de inschrijving van de jaarlijkse wintersport gaat weer open. Van 8 tot en met 17 maart zullen wij met een groep Veracketeers, Fellenoorders en Chippers een epische week beleven in de sneeuw. Dit alles zal in het mooie gebied Risoul plaatsvinden!

 • Afbreken blaashallen

  Om in de zomer weer buiten te kunnen tennissen zoeken wij weer mensen om te helpen bij het afbreken van de blaashallen. Zonder jullie is het niet mogelijk weer naar buiten te gaan om te tennissen! Kan je dus op dinsdag 19 en/of woensdag 20 maart, geef je dan op voor het afbreken van de blaashallen! Kleine bijkomstigheid is dat je een gratis lunch onvangt en een gratis trainingsperiode of geld voor je commissie verdient!

 • Game Cup

  Het weekend van 22 tot en met 24 maart zal de GAME cup plaatsvinden. Dit weekend gaan we tegen onze zusterverenigingen de strijd aan om de bokaal door allerlei activiteiten te doen die niks met tennis te maken hebben. Is tennis nou echt niet je ding of vind je het leuk een keer compleet wat anders te doen, schrijf je dan in! Dit weekend is inclusief avondeten op de vrijdag- en zaterdagavond. en inclusief (vloeibaar) ontbijt op de zaterdag en zondag. Het weekend kost maximaal 50 euro. Voor slechts de vrijdag of zaterdag betaal je maximaal 30 euro. Hierbij zit 1 keer avondeten en 1 overnachting inbegrepen. Waarschijnlijk zullen de kosten een stuk lager uitvallen.

 • Vrijdagavondcompetitie

  Altijd al competitie willen spelen voor Veracket? Maar weet je niet zeker of je meteen officiele wedstrijden wil spelen? Dan is de vrijdag competitie wat voor jou!

 • Managerspel

  Ook dit jaar kan je weer jouw superteam opstellen tijdens het managerspel! Doe jij mee en ga je er met de pot vandoor? Elke week stel je een team op door één vrijdagspeler, twee zaterdagspelers en drie zondagspelers te selecteren met jouw beschikbare budget! Meedoen kost 3 euro. Wil je een supercoole vette bijnaam, dan kost dit 1 euro extra. Voor een anonieme bijnaam betaal je twee euro extra.

 • Voorjaarscompetitie 2019

  Van April tot en met Juni zal de voorjaarscompetitie weer plaatsvinden! Dat klinkt misschien nog ver weg, maar je kunt je er vanaf 5 november al voor opgeven. Wees er snel bij, want de opgave staat open tot 23 november. Tijdens de competitie zal je zeven weekenden met je competitieteam tegen andere verenigingen in de buurt spelen. Zo is er zelfs bij een individuele sport als tennis plaats voor het teamgevoel. Elke competitiedag wordt natuurlijk afgesloten in het 't Haarhuisje met een feest tot in de kleine uurtjes. Voor beginnende tennissers zal er nog een vrijdagavond competitie worden georganiseerd tussen Tam, GSTC en T.C. Veracket. Hier kun je je bij een apart evenement voor opgeven.

 • Sponsorloop

  Een Lustrum zonder sponsorloop is als Club zonder katers, onmogelijk!

 • NSK Tilburg

  Het lijkt nog ver weg, maar de eerste week van mei vind het jaarlijkse Nederlandse studentenkampioenschap tennis weer plaats! Schrijf je direct in via de site, zodat wij een idee hebben hoeveel man we kunnen verwachten! Daarnaast moet je je natuurlijk ook opgeven viahttps://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…. Hou dit weekend vrij, want dit wil je niet missen!

 • Meifeest Fellenoord

  Op dinsdag 14 mei zullen we in het teken van de promotour voor het open toernooi naar onze zusjes van Fellenoord afreizen! Lijkt het je nou leuk om mee te gaan? Geef je dan op! Overdag zijn we ook van plan naar de Efteling te gaan (we zijn immers toch in de buurt). Als je het leuk vindt mee te gaan, geef dat dan ook even aan!

 • Lustrumveiling

  Op woensdag 15 mei zal na de toss de Lustrum veiling plaatsvinden! Hierbij kan ieder persoon, elk team, iedere (vrienden)groep, commissie etc. zich aanmelden met een object/dienst voor de veiling. Het object of de dienst kan van alles zijn, denk hierbij aan een drie-gangen diner, clinic, taarten bakken, etc. De helft van de opbrengsten van de veiling wordt gedoneerd aan het goede doel Jeugdfonds Sport en Cultuur. Dit is een goed doel die ervoor zorgt dat jonge kinderen, wiens families niet genoeg geld hebben, de mogelijkheden geeft om toch lid te worden bij een sportvereniging of aan dans, muziek, theater of iets anders creatiefs te doen. Daarnaast gaat de andere helft van het opgehaalde bedrag direct naar het lustrum. Alle bijbehorende kosten zijn voor de persoon/groep zelf. Bij de veiling zal er een minimale prijs worden gehanteerd per geveild object, zodat het niet voor een te lage prijs wordt weggedaan. Als je iets wil aanbrengen bij de veiling dan kan je je aanmelden via de mail. Hierin moet dan een precieze omschrijving worden gegeven van wat er wordt geveild, voor hoeveel personen en de minimale prijs. In het geval dat er te veel (dezelfde) items worden aangeboden zullen wij een selectie maken. 

 • Stensation

  Op donderdag 23 mei zullen we in het teken van de promotour voor het open toernooi naar onze zusjes van Stennis afreizen! Lijkt het je nou leuk om mee te gaan? Geef je dan op! Kosten zijn 4,50 per persoon!

 • Familietoernooi

  Lieve Veracketeers,

 • Commissieweekend 2019

  Voor iedereen die dit jaar een commissie heeft gedaan of op dit moment een commissie doet bij T.C. Veracket is er het traditionele commissieweekend (29-30 juni)! Geef je dus snel op!

 • WOT toss

  Tussen kerst en oud en nieuw is het weer tijd voor het Winter Open Dubbeltoernooi (WOT). Dit jaarlijks terugkerend toernooi is één van de tofste activiteiten van het jaar en wil je echt niet missen! Schrijf je daarom ook snel in via de volgende link. Daarnaast organiseert de WOTcie ook voorafgaand aan het WOT een speciale WOT toss. Hier zal de commissie leuke items veilen. Dit allen om je optimaal voor te bereiden voor het WOT.

 • Clinic

  LET OP! De clinic zit VOL! Mensen die zich nu nog inschrijven worden op de reservelijst geplaatst. Voor de mensen die zich al hebben ingeschreven, je kunt je nog kostenloos uitschrijven tot 27 november 23:59 uur!

 • Sinterklaasborrel

  Op 3 December is het weer tijd voor de maandelijkse borrel in partycafé de Doos. Tijdens deze borrel komt sinterklaas ook nog een bezoek brengen met kleine cadeautjes en leuke gedichten. De borrel begint om 22:00 en zal duren tot in de late uurtjes.

 • Zondag Spardag

  De blaashallen komen er straks weer op en dat betekent ook dat de zondag spardag weer van start gaat. Het idee van een spardag is dat Veracketeers van vergelijkbare niveaus naast de trainingen ook onderling met elkaar kunnen sparren. Elke zondag van 16:00 tot 18:00 kom je dan samen om elkaar even goed te testen. De eerste zondag spardag periode loopt vanaf 22 September tot en met kerst. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en het is ook geheel vrijblijvend. Mocht je een aantal keer niet kunnen dan is dat geen probleem. Zo nu en dan zullen wij als bestuur ook na een spardag een hapje eten bereiden. Dit zal duidelijk worden aangegeven als dit het geval is.

 • GAME-Cup

  Op 1 Februari is het weer tijd voor de GAME-Cup. Dit jaarlijks terugkerend spektakel komt voort uit de Veracket Cup, maar gaat nu sinds een aantal jaren rond langs alle zusterverenigingen. Na edities in Eindhoven en Maastricht zal het evenement dit jaar neerstrijken in Amsterdam bij Chip & Charge.

 • Halfjaarlijkse nieuwe ledenactiviteit

  Op 4 februari zal de Halfjaarlijkse Nieuwe Ledenactiviteit plaatsvinden voorafgaand aan de borrel. Ben je het eerste half jaar nog niet actief geweest of wil je nog actiever zijn? Of ben je in September lid geworden en wil je graag een leuke activiteit beleven met andere eerstejaars? Dan is dit de activiteit waar je bij moet zijn! We zullen eerst met zijn allen gaan eten bij Wereldburgers, om vervolgens te gaan poolen. Na afloop verplaatsen we ons naar De Doos voor de maandelijkse borrel. Zoals altijd: bij zijn is meemaken!

 • The Grand Slam

  Een primeur in de geschiedenis van Veracket; Het eerste open feest ooit staat voor de deur! The Grand Slam zal bij succes een jaarlijks terugkerend evenement worden, waarbij heel Groningen is uitgenodigd! Op 15 februari zal de eerste editie van dit feest plaatsvinden bij Mesacosa. Bij dit festijn zal de Accie uitpakken om van 22:00 tot 03:00 de boel op stelten te zetten. Bier zal de hele avond 1,60 kosten en wellicht is er hier en daar wel een gratis pilsje te pakken. Wil je je opgeven, maar ben je geen lid van Veracket, klik dan hier. Voor slechts 5 euro kan je onderdeel zijn van The Grand Slam. Er zijn slechts 150 plaatsen, dus geef je snel op! 

 • SET AV

  Op 17 februari staat de algemene vergadering van Stichting Exploitatie Haarhuisje op de agenda. Op deze vergadering zullen verschillende zaken besproken worden met betrekking tot het 't Haarhuisje. 

 • Liftwedstrijd

  Op zaterdag 29 februari is het zover, de spectaculaire liftwedstrijd! Na een jaar weggeweest te zijn, is de jaarlijkse liftwedstrijd weer terug met een nieuwe bestemming. Je zult in koppels (M+M, M+V) strijden om wie als eerste al liftend (of lopend) bij de eindbestemming aankomt. Eenmaal aangekomen gaan we gezamenlijk uit eten, de leukste kroegen bij langs tijdens de kroegentocht en is er ruimte om op de zondag het centrum te zien. De overnachting, avondeten op de zaterdag, ontbijt en terugreis zitten bij de kosten inbegrepen.

 • Laddercompetitie

  Het toernooienseizoen is voorbij en de voorjaarscompetitie laat nog even op zich wachten. Toch is dit de tijd om je spel te verbeteren en je wedstrijdritme en conditie op pijl te houden. Of het nou gaat om die vervelende backhand die je wilt oefenen, je je service wilt verbeteren of je het gewoon mist om wedstrijdjes te spelen in de herfst en winter.